Računalništvo, telefonija
21.03.2012 16:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM Forum 2012: Prihodnost je modra

Ibm Forum 2012
Ibm Forum 2012

IBM Slovenija s 16. IBM Forumom tlakuje pot izjemnim idejam in odločitvam za modrejši planet. V Grand hotelu Bernardin se bo 4. in 5. aprila 2012 skozi pet tematskih sklopov zvrstilo več kot 50 predavanj mednarodno uveljavljenih strokovnjakov, med njimi tudi dveh vodilnih IBM-ovih znanstvenikov Jeffa Jonasa in dr. Johna Cohna. IBM Forum letos poteka tudi v znamenju tematike odličnosti vodenja. V plenarnem delu bo dobro prakso odličnosti vodenja predstavil Sandi Češko, soustanovitelj Studia Moderna, v večernem predavanju pa bo na to temo vodilnim slovenskim gospodarstvenikom in udeležencem IBM Foruma spregovoril Alastair Campbell, direktor za komunikacije in strategijo v kabinetu nekdanjega premierja Tonyja Blaira.

IBM Forum bo 4. in 5. aprila v Portorožu znova stičišče slovenskih gospodarstvenikov, direktorjev IT, analitikov, razvijalcev, IBM-ovih poslovnih partnerjev, medijev in drugih. Dogodek prinaša več kot 50 kakovostnih predavanj, ki v petih sklopih razkrivajo najnovejše svetovne poslovne in rešitve IT ter primere dobre prakse iz Slovenije in sveta: Modrejše računalništvo, Modrejša analitika, Modrejše družabno poslovanje, Modrejši planet– referenčne zgodbe in IBM-ov tehnološki tovornjak. V slednjem se bodo odvijala najnovejša tehnična predavanja in demonstracije s področja programske ter strojne opreme in mrežnih povezav.

Plenarni del IBM Foruma bo v znamenju vrhunskih govornikov. Sandi Češko, soustanovitelj Studia Moderna, uspešen podjetnik ter poslovni inovator, bo spregovoril, kako lahko vsak izmed nas s svojimi odločitvami ustvarja modro prihodnost. V nadaljevanju bo Jeff Jonas, vodilni IBM-ov znanstvenik za analitiko ter izumitelj številnih naprednih tehnologij, spregovoril o razumu in moči analitike kot znanju za modrejše odločitve. Dr. John Cohn, vodilni IBM-ov znanstvenik in nosilec naziva IBM Fellow, najvišjega priznanja, ki ga znanstvenik lahko dobi pri podjetju IBM, pa bo predstavil štiri inovacije, ki bodo spremenile svet.

Strokovne vsebine spremlja tudi bogat družabni program. Udeleženci bodo lahko obiskali IBM Forum inovacijsko mesto v 11. nadstropju GH Bernardin in druge razstavne prostore IBM-ovih poslovnih partnerjev ter pokroviteljev. Večerno druženje 4. aprila bo obogatil koncert priljubljenega hrvaškega pevca Tonyja Cetinskega, za zaključek IBM Foruma 5. aprila pa bodo udeleženci prisluhnili življenjski zgodbi legendarnega bosanskega umetnika Zijaha A. Sokolovića, s katerim se bo pogovarjala Miša Molk.


Prijavi napako v članku