Telefoni
10.03.2014 16:38
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC DESIRE 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu

HTC je v nov pametni telefon vključil HTC BlinkFeed, Video Highlights in izjemno hitro moč procesorja.
HTC DESIRE 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu
HTC DESIRE 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu

HTC je pred časom predstavil nov HTC Desire 310. Telefon omogoča brezhibno večopravilnost, nemoteno brskanje in enostavno ustvarjanje video posnetkov. HTC Desire 310 je zadnji najnovejši dodatek k družini telefonov HTC Desire. Telefon združuje prefinjen dizajn s 4-jedrnim procesorjem, funkcijo HTC BlinkFeed in video Highlights. Namenjen je vsem tistim, ki želijo cenovno ugoden mobilni telefon brez kompromisov glede zmogljivosti. Desire 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu.

»Danes si vsakdo želi pametni telefon, ki ustreza njegovim uporabniškim zahtevam, ne glede na to, ali je telefon paradni konj na trgu, ali začetni model,« je povedal Peter Chou, glavni izvršni direktor v HTC in dodal: »Zadnja verzija telefona družine HTC Desire združuje izjemno hitre funkcije obdelave in premium funkcije po nižji ceni ter ponuja uporabniku najboljšo izkušnjo v tej kategoriji.«

Napredno delovanje zagotovljeno

HTC Desire 310 se ponaša s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,3 GHz in lahko izpolni še tako zahtevne izziv uporabnikov. Zmogljiv telefon omogoča hitro brskanje po spletu, lepe gladke grafike pri gledanju video posnetkov ali igranju iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami.

HTC BlinkFeed: Prinese vaše najljubše vsebine direktno na vaš domači zaslon

HTC slovi po HTC BlinkFeed domačem zaslonu, ki je bil najprej predstavljen samo na HTC One telefonu. Sedaj bo to funkcijo omogočal tudi Desire 310. Novi imetniki telefona se bodo tako pridružili milijonom HTC-jevim uporabnikom, ki si lahko sami prilagajajo informacije, ki jih zanimajo. Funkcija BlinkFeed uporabniku na domačem zaslonu omogoča, da si prilagodi prikazovanje najnovejših novic in posodobitev na družabnih omrežjih. Zaslon mobilnega telefona Desire 310 je 4,5-palčni in vsakokrat, ko uporabnik pogleda na telefon, mu ta omogoča prikazovanje obvestil glede posodobitev novic in družabnih omrežij, vključno s Twitterjem in Facebookom v dobri resoluciji in bogatih barvah.

Z branjem brez povezave je sedaj mogoče, da uporabnik vidi članke iz svojega osebnega seznama novic, sestavljenega iz več kot 20.000 člankov na dan iz različnih svetovnih medijskih hiš. Funkcija je idealna za vse, ki imajo omejen prenos podatkov. Uporabnik lahko takrat, ko ima internetno povezavo, enostavno doda na svoj seznam želja do 120 člankov, ki jih lahko prebere kasneje brez internetne povezave.

Video Highlights: Tvoje življenje v gibanju

HTC Desire 310 omogoča, da so vaše slike in video posnetki videti profesionalno, saj prikaže posnetke vaših najboljših trenutkov. Izberite fotografije posnete s HTC Desire 310 fotoaparatom 5MP, jih postavite v želeno zaporedje in izberite svoje najljubše skladbe in učinke za ustvarjanje posnetkov, ki jih lahko delite s prijatelji na družabnih omrežjih.

HTC Desire 310 bo v Sloveniji na voljo predvidoma v aprilu.


Prijavi napako v članku