Paketi in akcije
10.07.2009 13:11
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hrvaška že to poletje v EU!

IZI mobil
IZI mobil

Meje s Hrvaško so končno padle! Izi mobil je v tarifi izi brez meja cene za gostovanje na Hrvaškem pri operaterju TELE2 znižal na nivo EU tarife. S poletno akcijo je izpolnil obljubo in znižal cene gostovanja na Hrvaškem preko 70%.

Izi mobil je s hrvaškim operaterjem TELE2 podpisal pogodbo o sodelovanju, ki izimobilovim uporabnikom omogoča uporabo mobilnih storitev na Hrvaškem po t. i. EU tarifi. Odhodni klici se zaračunavajo po 0,516 EUR na minuto, dohodni klici po 0,228 EUR na minuto, poslana sporočila pa po 0,132 EUR.

Kot pri uporabi ostalih izistoritev je tudi za koriščenje te ugodnosti postopek sila preprost: vklopite tarifo izi brez meja in na mobilnem telefonu nastavite omrežje operaterja TELE2. Seveda to velja samo za uporabnike operaterja IZI mobil.

Analize prometa so pokazale, da velika večina uporabnikov izimobila preživlja poletne počitnice na Hrvaškem. “To je bilo tudi izhodišče za razmišljanje, kaj še lahko ponudimo našim uporabnikom in s tem še povečamo njihovo zadovoljstvo. Naš edini cilj je ponuditi kvalitetne, enostavne in cenovno ugodne storitve, zato smo pridobili partnerja – TELE2 in podpisali dogovor, ki vsem našim uporabnikom omogoča bistveno cenejšo uporabo mobilnih storitev na Hrvaškem”, je z zadovoljstvom povedala Metka Marinšek, direktorica Izi mobila.

Izi mobil je že v začetku junija vsem obstoječim uporabnikom ponudil možnost preklopa na tarifo izi brez meja, ki omogoča več kot 30% nižje cene za klice iz Slovenije v večino držav sveta, za vse ostale uporabnike pa na trg lansiral izi brez meja paket, ki prinaša enake ugodnosti. Zdaj je svojo ponudbo nadgradil s poletno akcijo gostovanja na Hrvaškem po evrotarifi.

“Poudarjamo, da je izi brez meja paket odlična priložnost ne samo za uporabnike izimobila, temveč tudi za uporabnike ostalih mobilnih operaterjev, ki izi brez meja paket uporabijo kot drugi telefon in si s tem zagotovijo ugodnosti ter prosti čas in počitnice brez motečih službenih klicev. Zakaj si tega luksuza ne bi privoščili tudi vi? Izi brez meja res ruši meje!”, je zaključila Marinškova.


Prijavi napako v članku