Računalništvo, telefonija
28.03.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

HoT – nizke cene in veliko prenosa

.. Kdaj ste nazadnje naredili izračun, koliko v vašem gospodinjstvu plačujete za storitve mobilne telefonije? Če ste tudi vi med tisto polovico uporabnikov, ki v preteklih desetih letih ni menjala operaterja, verjetno plačujete preveč ..
HoT - nizke cene in veliko prenosa
HoT - nizke cene in veliko prenosa

V tem obdobju je večina operaterjev dražila stare pakete, boljše pogoje pa je ponudila v novih paketih. Morda se vam podražitev za en evro na mesec ne zdi pretirana. Za štiričlansko družino pa ta dodaten evro pomeni skoraj 50 evrov na leto več. Vzemite si čas in preglejte stroške mobilnih storitev, ki jih plačujete. Morda boste presenečeni.

Danes lahko že za manj kot 10 evrov na mesec dobite neomejene količine minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji in velike količine prenosa podatkov. Če se želite izogniti podražitvam in od vašega operaterja pričakujete, da vam bo samodejno in povsem brezplačno vključil izboljšano ponudbo, potem je HoT prava izbira za vas. Danes HoT-u zaupa že več kot 65.000 uporabnikov, število pa se še naprej povečuje. To HoT uvršča na mesto najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja.

HoT ne bo dražil tarif, izboljšave pa veljajo za vse

HoT-ov osnovni moto je več kot poštena ponudba za vse. To pomeni, da so najboljše cene in najboljša ponudba na voljo tako obstoječim kot novim uporabnikom. To obljubo je HoT že izpolnil, saj je vsem uporabnikom tarife HoT MINI povišal vključeno količino prenosa podatkov na 3 GB. V vseh tarifah je povišal tudi količine vključenih minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji. Drži tudi obljubo, da ne bo dražil. Medtem ko so ostali operaterji dražili cene, HoT še nikdar ni podražil cen svojih tarif in obljublja, da jih tudi v prihodnje ne bo.

Menjava tarif in druge spremembe pri HoT-u brezplačne

Stroške za uporabo storitev mobilne telefonije zvišujejo t.i. administrativni stroški za menjavo paketov, priključnino, prenos lastništva, itd. Še dodatne stroške lahko prinaša tudi vezava ob nakupu telefona, saj se ne boste mogli izogniti dražji naročnini, če operater podraži paket. Pri HoT-u menjate tarife in spreminjate nastavitve vašega uporabniškega računa povsem brezplačno. Nimate stroškov s priključnino ali z zapiranjem računa in ni se vam treba vezati, da bi lahko izkoristili najugodnejšo ponudbo. Preko portala ali mobilne aplikacije Moj HoT lahko enostavno in povsem brezplačno upravljate s svojim računom ter odločate, kako boste uporabljali HoT-ove storitve.

Pod nadzorom imejte stroške za vso družino

Preko portala in mobilne aplikacije Moj HoT lahko nastavite tudi zaščito, da bodo vaši otroci varno uporabljali telefon in poskrbite, da ne bodo prekoračili limita porabe. Poskrbite lahko tudi za vaše starše. Zlasti starejši člani družine se redko odločajo za menjavo operaterja ali paketa, saj morda niso vešči iskanja najugodnejših ponudb ali pa jim je odveč pot do operaterjeve poslovalnice. Tudi za njih lahko pri HoT-u uredite prenos številke, izberete tarifo in poskrbite za plačevanje ter nadzor nad stroški. Tako boste poskrbeli, da nihče od vaših družinskih članov ne bo plačeval za storitve mobilne telefonije več, kot je treba. (P. R.)


Prijavi napako v članku