Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
14.09.2023 18:00

Deli z drugimi:

Share

HONOR V Purse: Koncept, ki vpliva na ohranjanje okolja in dolgoročno spreminja modo

To pomlad je tehnološka znamka HONOR objavila svoje prvo poročilo o napredku na področju varstva okolja, družbene odgovornosti in upravljanja (ESG) ter se v skladu s tem zavezala k zmanjšanju svojega vpliva na okolje. V oblikovanje svojih izdelkov so uvedli koncept krožnega gospodarstva, obenem pa nenehno ocenjujejo in optimizirajo svoj ogljični odtis z uporabo najbolj trajnostnih tako materialov kot proizvodnih procesov. Cilj je v prvi vrsti razvoj tehnologije, ki lahko pričara boljši svet, z nedavno predstavljenim konceptom mobilnika in torbice v enem HONOR V Purse na berlinskem sejmu IFA pa imajo enkratno priložnost, da to tudi dosežejo.

92 milijonov ton oblačil konča na odlagališčih, HONOR našel bolj trajnostno rešitev

V zadnjih letih je postalo jasno, kako hitro moda vpliva na okolje – od 100 milijard proizvedenih oblačil vsako leto jih kar 92 milijonov ton konča na odlagališčih. Na podlagi tega dejstva je HONOR oblikoval neskončno prilagodljive AOD (vedno vklopljene) zaslone za mobilnik v torbici HONOR V Purse, kar pomeni, da uporabnikom ni več treba kupovati torbic za različne kombinacije. HONOR V Purse preklopni pametni telefon spremeni v novo modno izjavo z zamenljivimi trakci za prilagajanje različnim stilom, razpoloženjem in oblekam. Na ta način lahko ta koncept pomaga ekološko ozaveščenim potrošnikom zmanjšati porabo hitre mode in, kar je še pomembneje, svetu mode pomaga sprejeti nove tehnologije, da bi potrošnike spodbudili, da kupujejo manj in uporabljajo dlje.

Vsi materiali, uporabljeni pri izdelavi paščkov HONOR V Purse, prihajajo iz trajnostnih virov, kot je vegansko usnje. Velik poudarek je tudi na vzdržljivosti mobilnika HONOR V Purse – zložiti ga je mogoče več kot 400 tisočkrat in uporabljati več let.

HONOR V Purse, ki ga navdihuje skandinavski življenjski trend minimalizma, je vse, kar potrebujete, v eni napravi – od denarnice do fotoaparata, zdaj celo torbice, saj ponuja koncept, ki omogoča poenostavitev življenja.

Nova fizično-digitalna prihodnost mode

Svet, kot ga poznamo, se spreminja, saj konvergenca novih tehnologij vedno bolj vpliva na spremembe življenjskega sloga. Koncept HONOR V Purse je raziskovanje, kako lahko nove tehnologije in ideje temeljito spremenijo vsakdanje interakcije, hkrati pa spreminjajo prihodnost mode.

Z drugimi besedami, HONOR V Purse predstavlja digitalizacijo mode ter odpira neomejene možnosti za ponovno odkrivanje s pritiskom na gumb. S tehnologijo AOD lahko uporabniki ustvarijo prilagojene dodatke po meri, ki odražajo njihov slog, osebnost in najnovejše trende, ne da bi morali kupiti novo fizično oprijemljivo blago. S konceptom HONOR V Purse so na HONOR-ju dokazali, da je lahko razvoj inovativne tehnologije ključen za ustvarjanje bolj trajnostne modne industrije.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni Honor Magic Vs


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847