Življenjski slog
16.03.2023 15:48

Deli z drugimi:

Share

Gravirni stroj Sculpfun S30 Pro Max znižan na manj kot 700 evrov

Ste kdaj naleteli na garažno podjetje ali na posameznika z zanimivim hobijem, in sicer lasersko graviranje izdelkov? Če ste pokukali v prostore, ste videli laserski gravirni stroj, ki pa se vam je zagotovo zdel kot previsoka naložba za graviranje v prostem času. Ni se vam potrebno odreči sanjam, tudi vi imate lahko svoj laserski gravirni stroj, po zaslugi spletnega prodajalca GeekBuying. Na TEJ POVEZAVI lahko dobite gravirni stroj Sculpfun S30 Pro Max za ugodnih 699 €. Za znižano ceno uporabite promocijsko kodo NNNSCUPS30PM.

Glavne značilnosti

  • Nadgrajeno lasersko graviranje s sistemom Air Assist: Serija S30 je opremljena z 32-bitno matično ploščo AirAssist in krmilno zračno črpalko.
  • Odlična zmogljivost graviranja: laser S30 PRO MAX 20 W ima vrhunsko hitrost rezanja, primerno za profesionalce, trgovine ali tovarne.
  • Vgrajena visokotlačna zračna pomočna šoba: serija S30 je opremljena z napredno visokotlačno zračno podprto kovinsko šobo, ki lahko ustvari visokotlačni zračni tok pod zračno črpalko, kar močno izboljša učinkovitost rezanja, hitrost rezanja pa je več kot 5-krat hitreje kot brez pomoči zraka.
  • Zamenljiva zaščitna leča: uporablja inovativno zamenljivo lečo, ki močno izboljša življenjsko dobo laserja, ki je več kot 10-krat daljša od drugih običajnih laserjev.
  • Inovativna razširljiva zasnova po osi XY: kupite lahko razširitveni komplet za os Y, da razširite območje graviranja na 935×400 mm. Z razširitvenim kompletom XY pa lahko povečate območje graviranja na 935 x 905 mm.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več