Življenjski slog
16.03.2023 15:48

Deli z drugimi:

Share

Gravirni stroj Sculpfun S30 Pro Max znižan na manj kot 700 evrov

Ste kdaj naleteli na garažno podjetje ali na posameznika z zanimivim hobijem, in sicer lasersko graviranje izdelkov? Če ste pokukali v prostore, ste videli laserski gravirni stroj, ki pa se vam je zagotovo zdel kot previsoka naložba za graviranje v prostem času. Ni se vam potrebno odreči sanjam, tudi vi imate lahko svoj laserski gravirni stroj, po zaslugi spletnega prodajalca GeekBuying. Na TEJ POVEZAVI lahko dobite gravirni stroj Sculpfun S30 Pro Max za ugodnih 699 €. Za znižano ceno uporabite promocijsko kodo NNNSCUPS30PM.

Glavne značilnosti

  • Nadgrajeno lasersko graviranje s sistemom Air Assist: Serija S30 je opremljena z 32-bitno matično ploščo AirAssist in krmilno zračno črpalko.
  • Odlična zmogljivost graviranja: laser S30 PRO MAX 20 W ima vrhunsko hitrost rezanja, primerno za profesionalce, trgovine ali tovarne.
  • Vgrajena visokotlačna zračna pomočna šoba: serija S30 je opremljena z napredno visokotlačno zračno podprto kovinsko šobo, ki lahko ustvari visokotlačni zračni tok pod zračno črpalko, kar močno izboljša učinkovitost rezanja, hitrost rezanja pa je več kot 5-krat hitreje kot brez pomoči zraka.
  • Zamenljiva zaščitna leča: uporablja inovativno zamenljivo lečo, ki močno izboljša življenjsko dobo laserja, ki je več kot 10-krat daljša od drugih običajnih laserjev.
  • Inovativna razširljiva zasnova po osi XY: kupite lahko razširitveni komplet za os Y, da razširite območje graviranja na 935×400 mm. Z razširitvenim kompletom XY pa lahko povečate območje graviranja na 935 x 905 mm.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več