Igre
06.07.2011 11:56
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Grand Theft Auto IV v novi preobleki

iCEhancer je občutno polepšal GTA IV
iCEhancer je občutno polepšal GTA IV

V igričarskem svetu še vedno ostaja vprašanje, kaj je boljše za igranje iger? Je to računalnik ali igralna konzola? V vsakem štabu se najde na milijone igričarjev, ki zagovarjajo svojo odločitev za nakup enega ali drugega, toda zadnje čase argumenti kažejo, da je za igranje iger boljše imeti računalnik.

Zakaj? Prvi argument tukaj je seveda grafika. Tehnologija je napredovala, konzole pa še vedno uporabljajo enako strojno opremo kot ob izidu, zaradi česar bo igra Battlefield 3 izgledala lepše na računalniku. Enako se bo zgodilo z igro Crysis 2, ko jo boste poganjali z DirectX 11.

Toda največji argument se skriva v izjemnih domačih modifikacijah, ki jih na PC-jih ne manjka. In najnovejša med njimi je modifikacija iCEhancer, namenjena igri Grand Theft Auto IV, ki zaradi »sandbox« načina igranja ni blestela v grafičnem oddelku.

Modifikacija iCEhancer v prvi vrsti omogoča močno izboljšano grafično podlago igre, za katero moramo priznati, da nas je močno impresionirala. Kakorkoli že, v modifikaciji iCEhancer so vključeni tudi novi avti, med katerimi se znajdejo Audi R8 in podobni.


Prijavi napako v članku