Računalništvo, telefonija
20.07.2018 00:07

Deli z drugimi:

Share

GPU Turbo in stabilizacija slike

Honor bo s 3. avgustom vpeljal dve bistveni posodobitvi aparata Honorja 10 - GPU Turbo tehnologijo in samodejno stabilizacijo slike.
Honor 10
Honor 10

Prvo posodobitev predstavlja revolucionarni GPU Turbo, inovativna integracija programske in strojne opreme ter tehnologija obdelave grafike, druga pa je izboljšava samodejne stabilizacije slike, ki bo zmanjšala zamegljenost ter stabilizirala fotografije in video posnetke.

GPU Turbo zagotavlja višjo hitrost delovanja in obravnava težave z zmogljivostjo, ki kvarijo uporabniško izkušnjo mobilnega igralca. Ta inovativna rešitev za integracijo strojne in programske opreme dramatično povečuje moč procesiranja grafike in v največji možni meri poviša povprečno frekvenco slik. Poleg tega bo Honor 10 prejel tudi nadgradnjo programske opreme AIS (samodejna stabilizacija slike), ki zmanjšuje zameglitev in kompenzira tresenje naprave med snemanjem fotografij in videoposnetkov. Programska oprema v roku 0,2 sekunde zazna, ali se napravo uporablja z 98-odstotno natančnostjo in z uporabo prepoznavanja prizorov AI (umetna inteligenca) samodejno nastavi osvetlitev in robove.

Glede na te bistvene nadgradnje Honorja 10, v družbi načrtujejo ekskluzivni program testiranja za oboževalce Honorja, ki se bo zgodil preko pobude “Honor C.E.O.”. Ta beta program testiranja bo na voljo le peščici oboževalcev Honorja in vplivnežem, ki imajo močne socialne mreže. Honor bo angažiral tehnično usmerjene uporabnike, ki se bodo specializirali na štirih področjih: »outboxing«, igranje igric, ID oblikovanje in AI fotografija ter vse tiste, ki z veseljem delijo svoje lastne izkušnje z Honorjevo tehnologijo.

George Zhao, predsednik Honorja je dejal: »Veseli smo, da bomo to poletje naši vodilni napravi Honor 10 dodali tehnologiji GPU Turbo in AIS, ki prinašata veliko izboljšavo, ne le na področju mobilne igralne izkušnje, ampak tudi pri uporabi fotoparata Honor 10.«

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku