Računalništvo, telefonija
25.01.2012 08:48
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GOhq: Zaslužite s surfanjem po internetu in potujte ceneje

GOhq: Zaslužite s surfanjem po internetu in potujte ceneje
GOhq: Zaslužite s surfanjem po internetu in potujte ceneje

Na spletu je zaživel edinstven Potovalni klub GOhq, ki svojim članom ponuja največji izbor turistične ponudbe različnih agencij na enem mestu, obenem pa jim omogoča popolnoma brezplačno odprtje lastne »Spletne turistične agencije«, dodaten zaslužek in popuste pri počitnicah in potovanjih. Če radi potujete, hodite na izlete ali preprosto uživate na počitnicah, ob tem pa želite še nekaj zaslužiti, je to za vas idealna priložnost.

Kaj vam prinaša članstvo v Potovalnem klubu GOhq?
V Potovalni klub GOhq se lahko včlanite popolnoma brezplačno na tej povezavi.
Ob včlanitvi avtomatsko dobite svojo »Spletno turistično agencijo«, v kateri lahko sebi, svojim prijateljem, staršem, sorodnikom ali znancem poiščete najboljšo ponudbo za počitnice, smučanje, potovanje, namestitev ali službeno potovanje, jo rezervirate in si z vsako izvedeno rezervacijo prislužite določen delež provizije. Tudi, če rezervacijo naredite le zase, dobite tako povrnjen določen delež.

GOhq – eden največjih turističnih iskalnikov v Evropi
Ker je v iskalnik GOhq vključenih že 46 najpomembnejših slovenskih in svetovno priznanih agencij, je verjetnost, da se najde ustrezna ponudba za vsakogar, velika. Zaradi velikega števila vključenih ponudnikov, ogromne baze destinacij (več kot 50.000) in možnosti iskanja po različnih vrstah dopusta (počitnice, potovanja, last minute, namestitve in smučanje), je iskalnik GOhq postal eden največjih turističnih iskalnikov v Evropi.

Povabite tudi prijatelje in še dodatno zaslužite
Rezervacije pa niso edini vir zaslužka za člane Potovalnega kluba GOhq. Kot član lahko zaslužite tudi s tem, da preko svoje »Spletne turistične agencije« v klub povabite svoje prijatelje in znance. Tisti, ki se na podlagi vašega povabila registrirajo, vam prinesejo določen zaslužek.

V klub se registrirate na strani http://www.gohq.com/si/klub-gohq , kjer najdete tudi več informacij. -oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku