Igre
02.12.2022 09:38

Deli z drugimi:

Share

Ghostbusters: Spirits Unleashed – Collectors Edition

Ghostbusters se z lovom na duhove odlično posojajo igram, zato ni čudno, da se jih je zvrstilo že kar nekaj. Navsezadnje so filmi navdihnili tudi izvrstno Nintendovo serijo Luigi’s Mansion! Najnovejši izdelek z uradno licenco je usmerjen v večigralsko, in sicer asimetrično po zgledu Left 4 Dead.

Štirje jagri na duhove se pomerijo z enim samim, seveda ustrezno nabildanim in tečnim duhom. Njegov cilj je zastrašiti druge osebe na zemljevidu, mazati okolico s sluzjo in dele ozemlja narediti tako strašljive, da si nihče več ne bo upal vanje. Ghostbusterji pa čistijo za njim in ga lovijo. Seveda imajo na razpolago znamenita orodja, kot je protonski nahrbtnik, medtem ko duh leti skozi zidove in vzdušno terorizira živelj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Colby

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več