Računalništvo, telefonija
20.07.2012 14:03

Deli z drugimi:

Share

Garmin zūmo 350LM za motoriste

Navigacijo za motoriste s kartografijo Evrope in Lifetime licenco za posodobitve kartografije.
Garmin zūmo 350LM za motoriste
Garmin zūmo 350LM za motoriste

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja zūmo 350LM, navigacijo za motoriste s kartografijo Evrope in Lifetime licenco za posodobitve kartografije. Stilsko oblikovana, robustna in vodotesna naprava s priloženim kompletom za uporabo tudi v avtu in na soncu berljivim zaslonom, je narejena s strani motoristov za motoriste. Enostaven uporabniški vmesnik je prilagojen upravljanju v rokavicah.

“Nove lastnosti, kot so uporaba servisnega dnevnika za zapis servisnih in vzdrževalnih posegov, pregled servisov na bližnjih izvozih avtocest, prikaz pravega voznega pasu s pogledom razcepov “Junction view” ter “TrackBack”, so samo nekateri od razlogov, zakaj je zūmo postal pomemben pripomoček za motoriste po vsem svetu,” pravi Dan Bartel, podpredsednik svetovne prodaje “Naprava je lahka, vključuje nüMaps Lifetime licenco za posodabljanje kartografije, Bluetooth za poslušanje glasovnega vodenja preko slušalk v čeladi, če le-ta to omogoča.”

Z zūmo 350LM, je Garmin oblikoval več kot navigacijo. Novost je servisni dnevnik za zapis prevoženih kilometrov in vrste servisnih ter vzdrževalnih opravil, prevoženih kilometrov pnevmatik, menjave olja, novih svečk – o skoraj vsem, kar si lahko zamislite, zūmo vodi evidenco.

zūmo 350LM ima jasen, na soncu berljiv zaslon na dotik, ki je odporen tudi na politje z gorivom in UV žarke.

S programom BaseCamp lahko motoristi načrtujejo svoje poti. Pripravijo lahko načrtovane poti, točke na poti in na spletu poiščejo sledi, ki jih z računalnika s programom Base Camp prenesejo na zūmo. Z orodjem “Track Draw” lahko pregledujejo načrtovano pot, vidijo višinski profil in lažje ocenijo težavnost načrtovene poti. Podatke o prevoženi poti lahko tudi shranijo z naprave na računalnik in motoristično avanturo bolje predstavijo svojim prijateljem.

Več informacij na spletni strani www.garmin.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku