Avtomobilizem
16.04.2009 12:41
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garmin šteje vsako kalorijo

Forerunner 405CX.
Forerunner 405CX.

Garmin

, svetovno vodilno podjetje na področju GPS navigacije, je napovedalo izid nove GPS športne ure Forerunner 405CX v popularni liniji GPS osebnih trenerjev.

Z uporabo algoritmov, ki so jih razvili znanstveniki za šport in vrhunske športnike, nadzoruje Forerunner 405CX mikro spremembe pri srčnem utripu uporabnika in uporablja podrobne informacije za boljšo kalkulacijo števila kalorij, porabljenih med aerobno vadbo. Bodisi pri teku, na kolesu ali na pohodu, bodo Forerunner 405CX uporabniki dobili takojšnje zadoščenje, ko bodo videli rezultate svoje naporne vadbe. Z vadbami bodo zadovoljnejši kot kadarkoli doslej, saj bodo imeli možnost izbire med dvemi dodatnimi, prilagodljivimi paščki za širša in ožja zapestja. Ura bo tehtala samo 60 gramov in bo na voljo v pariško modri barvi.

Poleg nadzoravanja srčnega utripa in štetja kalorij z izredno natančnostjo, snema Forerunner 405CX hitrost, razdaljo in lokaciijo, natančno ter brez napora. Uro odlikuje revolucionarno, na dotik občutljivo patentirano ohišje (luneta), ki ponuja uporabniku neverjetno enostavno upravljanje in navigiranje. Z novim treningom lahko začnete s preprostim dotikom na ohišje ure ali pa izberete podatke o prejšnjih vadbah ter izziv z virtualnim partnerjem.

Dobavljivost? Od 20. aprila 2009.

Vas zanima več iz te teme?
Garmin navigacija

Prijavi napako v članku