Računalništvo, telefonija
22.02.2007 07:37

Deli z drugimi:

Share

G-Server se uspešno brani neželene pošte

G-Server.com uporablja napredno listo preverjanja spletnih domen iz katerih prihajajo elektronska sporočila. Strežnik od vsakega strežnika zahteva potrditev, da je strežnik res pravi (pristen). Ta način G-Server.com strežnik uporablja že 6 mesecev. Seveda je vse to pripomoglo k zavrnitvi 99-odstotkov neželenih sporočil še preden bi le-ta prispela na strežnik. Uporabniki so izrazili veliko zadovoljstvo kljub velikemu porastu gostovanja in elektronskih naslovov na strežniku G-Server.com.

Podjetje že več kot 3 leta uspešno razvija različne načine za boj proti neželeni pošti in trenutno je njihov način preverjanja daleč v ospredju. Dodatno zaščito na strežniku zagotavljata sodoben protivirusni program in nastavljiv filter neželene pošte, ki ga vsak uporabnik lahko prilagodi po svojih željah.

V podjetju so opazili, da je kakovost v očeh uporabnika na spletu vedno bolj pomembna, saj je porast gostovanj, njihove primarne dejavnosti kar 150-odstoten, kar je celo nad pričakovanji podjetja G-Server.


Prijavi napako v članku