Računalništvo, telefonija
22.01.2016 13:03
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu naredil ocenjevalno okolje SDS enostavno in dosegljivo

Fujitsu naredil ocenjevalno okolje SDS enostavno in dosegljivo
Fujitsu naredil ocenjevalno okolje SDS enostavno in dosegljivo

Fujitsu je pred kratkim predstavil FUJITSU Storage ETERNUS CD10000 Quick Start Edition, edinstveno rešitev, ki omogoča ponudnikom storitev, telekomunikacijskim podjetjem in razvijalcem programske opreme – med drugimi – hitro, preprosto in cenovno ugodno pot k izvajanju Ceph hrambe. Ceph je danes najbolj priljubljena odprtokodna platforma za hrambo in SDS (software-defined storage) in je postal sveti gral vodenja astronomskih podatkov, a je do zdaj zahteval velika vlaganja v drago strojno opremo, usposabljanje in odpravo tveganja – preden smo sploh vedeli, če bo sploh zadostoval zahtevam.

FUJITSU Storage ETERNUS CD10000 Quick Start Edition je utišal splošno dojemanje, da je izvajanje SDS hrambe zapleten in drag podvig, saj nudi 5-vozliščno Ceph gručo in poganja pet virtualnih strojev v 2U sistemu. Nikoli še ni bilo lažje, hitrejše in cenejše vzpostaviti ocenjevalnega okolja za spoznavanje s Ceph in preizkušanjem posameznih scenarijev skladiščenja na tej platformi, čemur gre čast in slava predvsem virtualnosti vozlišč.

Naprava je prednameščena in lahko z njo nemudoma začnemo z uporabo v primerih, kot je hramba za OpenStack in oblak v splošnem, gateway funkcije S3-objektov, spletnih arhivov, sinhronizacijo in deljenje ali posameznih rešitev za shranjevanje.

Podjetja lahko hitro preidejo na FUJITSU Storage ETERNUS CD10000 sistem za shranjevanje, ki omogoča praktično neomejeno zmogljivost in učinkovitost. Za oba, ETERNUS CD10000 Quick Start Edition za ocenjevanje kot tudi druge CD10000 produkcijske modele, uporablja Fujitsu vodilnega Ceph distributerja, Red Hat Ceph Enterprise.

FUJITSU Storage ETERNUS CD10000 Quick Start Edition je odličen primer poslovno-centrične infrastrukture, ki kaže zavezanost Fujitsu k zagotavljanju tehnologije, ki obravnava različne poslovne potrebe svojih strank za prilagodljive modularne in inovativne rešitve, da bi bilo njihovo doseganje poslovnih ciljev lažje, hitreje in bolj stroškovno učinkovito.

FUJITSU Storage ETERNUS CD10000 Quick Start Edition je že na voljo po vsem svetu preko Fujitsu partnerjev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku