Strojna oprema
03.06.2006 00:03

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu in Cisco Systems z novimi usmerjevalniki


Serija 12000.

Podjetji Fujitsu in Cisco Systems sta napovedali predstavitev serije visokozmogljivih usmerjevalnikov pod skupno blagovno znamko “Fujitsu in Cisco XR12400”, ki so posebej načrtovani za potrebe japonskega trga. To so najnovejši izdelki, ki bodo predstavljeni v sklopu strateške naveze med obema podjetjema, napovedane decembra 2004. Podobno kot usmerjevalni sistem za operaterje “Fujitsu in Cisco CRS-1”, ki je bil predstavljen maja 2005, bo tudi novo serijo poganjal operacijski sistem prihodnje generacije Cisco IOS XR. Usmerjevalniki Fujitsu in Cisco XR12400 series ponujajo virtualizacijo z visoko stopnjo varnosti, nepretrgano delovanje sistema in večstoritveno razširljivost, kar omogoča inteligentne rešitve usmerjanja, ki jih je mogoče razširiti na zmogljivost od 2,5 do 10 Gb/s po vmesniku. To pa omogoča izgradnjo IP/MPLS omrežij prihodnje generacije.

Podjetji sta tudi napovedali, da bo Fujitsu in Cisco CRS-1 na voljo z možnostjo namestitve po več omarah, kar operaterjem omogoča širitve zmogljivosti omrežij v skladu s pričakovanimi rastmi prometa. Z izboljšano ponudbo izdelkov bodo podjetja lahko ponujala rešitve sistema usmerjanja posebej prilagojene za konkretne potrebe telekomunikacijskih operaterjev na Japonskem.

Poglavitne prednosti
1. Predstavitev nove serije Fujitsu in Cisco XR12400
Kot že Fujitsu in Cisco CRS-1 tudi novi Fujitsu in Cisco XR12400 uporablja operacijski sistem prihodnje generacije Cisco IOS XR, ki nudi visoko zmogljivost, zanesljivost, fleksibilnost in razširljivost. Štirje modeli, ki sestavljajo novo serijo, upoštevajo širok nabor zahtev po usmerjevanju, od 80 Gb/s do 320 Gb/s, pri čemer vsak vmesnik ponuja zmogljivost do 10 Gb/s. Prihodnji modeli v seriji Fujitsu in Cisco XR12400 bodo imeli po nekaj deset Gb/s zmogljivosti po vmesniku.

2. Nova možnost namestitve Fujitsu in Cisco CRS-1 prek več omar
Nova možnost vgraditve v več omar omogoča zmogljivost usmerjanja do 2,5 Tb/s. V prihodnje bo Fujitsu in Cisco CRS-1 lahko sprejel od 2 do 72 polic za vmesnike in od 1 do 8 polic za stikala, kar bo povišalo skupno zmogljivost stikala do 92 Tb/s.

3. Funkcionalne izboljšave operacijskega sistema Cisco IOS XR
Tako novi Fujitsu in Cisco XR12500 (vsi štirje modeli) kot tudi Fujitsu in Cisco CRS-1 so dobavljivi z najnovejšo različico operacijskega sistema Cisco IOS XR, ki podpira funkcionalnosti posplošenega večprotokolnega preklapljanja z oznakami (GMPLS) in varnega domenskega usmerjevalnika (SDR) za visoko razširljivost.

Podjetji Fujitsu in Cisco Systems sodelujeta pri razvoju te različice Cisco IOS XR s posebnim poudarkom na doseganju zahtevnih standardov zanesljivosti japonskih telekomunikacijskih operaterjev. Nova različica vključuje funkcije analize prometa, ki je ključna za zagotavljanje dogovora stopnje storitev (SLA) ter drugih lastnosti, ki so povezane z zahtevami japonskih telekomunikacijskih operaterjev.

Iniciative podjetij Fujitsu in Cisco za podporo IP omrežjem prihodnje generacije
Poleg skupnih marketinških aktivnosti na Japonskem podjetji Fujitsu in Cisco Systems še naprej povečujeta skupne aktivnosti za izboljšavo nadzora kakovosti in hitrega odziva v nujnih primerih, z namenom, da bi izpolnili pričakovanja strank.

Z izkoriščanjem najsodobnejše tehnologije, izkušenj in virov, podjetje Fujitsu izobražuje svoje zaposlene, da bodo lahko ponudili najvišjo raven storitev za podporo ponudbe pod skupno blagovno znamko podjetij Fujitsu in Cisco Systems. Do danes si je več kot 60 zaposlenih v podjetju Fujitsu prislužilo certifikat Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), najvišja stopnjo tehnične kvalifikacije, ki jo podeljuje podjetje Cisco Systems. Podjetje Fujitsu je zavezano k podpori telekomunikacijske industrije skozi svoje napredne tehnološke zmogljivosti in trdne storitve.


Prijavi napako v članku