Računalništvo, telefonija
19.11.2011 09:57

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu Business Solutions Store

Fujitsu je na dogodku Fujitsu Forum predstavil Fujitsu Business Solutions Store - »tržnico« za poslovne aplikacije in procese na temelju oblaka, ki so podjetjem vseh velikosti na voljo kot storitev. Med rešitvami, ki jih ponujajo Fujitsu in njegovi partnerji so tudi Fujitsu CRM Cloud Services.
Fujitsu je na dogodku Fujitsu Forum predstavil Fujitsu Business Solutions Store - »tržnico« za poslovne aplikacije in procese na temelju oblaka, ki so podjetjem vseh velikosti na voljo kot storitev
Fujitsu je na dogodku Fujitsu Forum predstavil Fujitsu Business Solutions Store - »tržnico« za poslovne aplikacije in procese na temelju oblaka, ki so podjetjem vseh velikosti na voljo kot storitev

Fujitsu svojim partnerjem z Business Solutions Store zagotavlja tržišče na katerem lahko ponudijo svojo programsko opremo kot storitev (“as a service”) novim uporabnikom. Preprost vmesnik zagotavlja, da so aplikacije pripravljene za oblak in Business Solutions Store le v nekaj dneh.

Fujitsu Business Solutions Store zagotavlja preprost prehod z zapuščine sistemov lastnega podatkovnega centra na računalništvo v oblaku in dostop do prehodno testiranih ter certificiranih aplikacij in poslovnih procesov. V prehajanju s tradicionalnega načina licenciranja programske opreme na model naročnine po principu “plačaj toliko kot koristiš”, lahko uporabniki prihranijo pri stroških licenc in vzdrževanja ter imajo nižje stroške IT infrastrukture.

Od leta 2010 dalje Fujitsu aktivno rekrutira neodvisne ponudnike programske opreme in jim pomaga pri vzpostavljanju novega posla na osnovi računalništva v oblaku. Neodvisni ponudniki programske opreme lahko preko partnerstva s Fujitsujem nemudoma nagovorijo nove trge po vsem svetu, brez kakršne koli vnaprejšnje investicije, saj vse poteka na Fujitsujevi globalni platformi oblaka.

Na dogodku je Fujitsu oznanil tudi, da so na voljo njihove lastne poslovne aplikacije v okviru rešitve Fujitsu Business Solutions Store. Njihovo prvo rešitev za oblak predstavljajo CRM Cloud Services. Temeljijo na tehnologiji odprtega vira in predstavljajo bolj ugodno vstopno točko, kot tradicionalni paketi CRM programske opreme, hkrati pa še vedno zagotavljajo standardni nabor značilnosti.

Andre Kiehne, podpredsednik poslovanja na temelju oblaka pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: “Fujitsu Business Solutions Store uporabnikom ponuja številne prednosti: koristi lahko uživajo zaradi hitro rastočega sistema in s prehodom na poslovne rešitve na temelju naročnine. Neodvisni ponudniki programske opreme, ki so partnerji s Fujitsujem, imajo dostop do rastočega in resnično globalnega tržišča z rešitvami na temelju oblaka.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku