Računalništvo, telefonija
21.01.2017 12:10

Deli z drugimi:

Share

Vse kar morate vedeti o nogometni igri FIFA 18

Vse kar morate vedeti o nogometni igri FIFA 18
Vse kar morate vedeti o nogometni igri FIFA 18

Morda se kdo s tem ne strinja, ampak globalen vpliv, ki ga FIFA povečuje z vsako novo izdajo, popolnoma prekosi konkurenčno igro Pro Evolution Soccer. Slednja sicer res navdušuje, vendar se nekako zdi, da FIFA predstavlja več kot samo igro. FIFA postaja dogodek, za nekatere celo način življenja.

EA Sports je s tem, ko je v FIFO 17 vključil grafični pogon Frostbite (med drugim poganja tudi Battlefield), zadel v polno. FIFA 17 je bolj realistična kot kdajkoli prej, prav tako pa so ustvarjalci poskrbeli za izpopolnjeno zgodbo protagonista igre Alexa Hunterja. Vprašanje je, ali je FIFA 18 sploh lahko še boljša in kaj se da še izboljšati?

Kdaj lahko pričakujemo igro FIFA 18?

Kljub temu, da s strani ustvarjalcev še ni potrjenega datuma, bo FIFA 18 najverjetneje izšla 26. septembra.

FIFA 17 je izšla 27. septembra, FIFA 16 22. septembra in FIFA 15 23. septembra – vsakič v torek. Torek, ki se sklada z dotičnim vzorcem izidov je 26. september.

Koliko bo FIFA 18 stala?

Ob izidu, če sklepamo glede na lansko izdajo FIFA 17, bo nova izdaja stala približno 60 evrov. Verzije za PS3, PS4, Xbox 360 in PC vse nosijo priporočeno ceno, kar pomeni, da je ta bolj ali manj konstantna, vendar pa lahko iz izkušenj vemo, da cena pri določenih prodajalcih na drobno precej varira.

Na katerih platformah lahko pričakujemo novo izdajo igre?

FIFO 18 bo najverjetneje možno zaigrati na platformah Xbox One, PlayStation 4 in osebnih računalnikih.


Za zdaj še ni čisto jasno kakšna je usoda ostalih konzol. FIFA 17 je med drugim izšla tudi za PS3 in Xbox 360, vendar se lahko stvari do septembra še precej spremenijo. Glede na to, da bi letos lahko bili priča novi konzoli Xbox Project Scorpio, medtem ko na vidiku ni nove konzole PlayStation, bi morda lahko ustvarjalci FIFE razmišljali tudi v to smer. Po drugi strani pa obstaja možnost, da dobimo tudi Nintendo Switch verzijo igre.


Prijavi napako v članku