Igre
19.04.2007 11:32
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fallout 3 počasi na poti

Vsi tisti ljubitelji FRP-iger, ki ste imeli pred leti priložnost igrati mojstrovini tega igričarskega žanra Fallout in Fallout 2, verjetno skupaj z nami že dolgo (skoraj 10 let) potihem upate in čakate na nadaljevanje. No, na koncu mračnega tunela se je glede tega končno pričelo nekoliko bolj svetlikati.
Pred kratkim so pri Bethesda Softworks (The Elder Scrolls IV: Oblivion jih je izstrelil med najbolj slavne razvijalske hiše), objavili, da so od Interplaya za 5,75 milijonov dolarjev odkupili Fallout licenco. Interplay drugače obdrži pravico do končanja Fallout večigralske spletke, na kateri naj bi delali in bi naj izšla nekje do konca tega desetletja, bodo pa morali Bethesdi predati 12 odstotkov vsega dobička, pridobljenega na račun te igre.

V potrditev in tolažbo, da je Fallout 3 tokrat dejansko na poti, pa so pri Bethesdi že postavili uradno spletno stran (fallout.bethsoft.com). Na njej ni sicer skorajda še čisto nič (odpelje vas na forum), toda vseeno je veselje videti uradni Fallout 3 napis in nad njem sporočilo: Pripravite se na prihodnost. Smo že, Bethesda, smo že.


Prijavi napako v članku