Poslovne rešitve
Varnost
17.04.2024 17:30

Deli z drugimi:

Share

ESET ESBS: kibernetska varnost majhnih in domačih pisarn

Celovita varnostna rešitev za majhna pisarniška okolja zagotavlja brezhibno in uporabniku prijazno zaščito za delovanje v vse bolj digitaliziranem poslovnem prostoru.
  • Kibernetska varnostna rešitev ESET Small Business Security (ESBS) je prilagojena potrebam majhnih in domačih pisarn.
  • Nova rešitev ob enostavni uporabi združuje številne zmožnosti za zaščito osebnih računalnikov in mobilnih naprav, omrežja ter datotečnega strežnika.
  • ESBS vključuje platformo za upravljanje varnosti ESET HOME, ki ponuja informacije o varnostnem stanju uporabnika, napravah, naročninah in uporabljenih funkcijah.

Podjetje ESET je ponudilo paket kibernetske zaščite ESET Small Business Security (ESBS) za majhne in domače pisarne. ESBS podpira od pet do enajst končnih točk, pri čemer uporabnike opremlja z vrsto funkcij za varovanje računalnikov, strežnikov in mobilnih telefonov, za zaščito spletnih transakcij in brskanja, upravljanje gesel, šifriranje občutljivih podatkov in preprečevanje ribarjenja. Zagotavlja tudi zaščito pred izsiljevalskimi virusi ter botnet in drugimi naprednimi napadi. Med koristnimi zmožnostmi je še možnost uporabe zaščitenih povezav VPN za varno oddaljeno delo ter za zaščito podatkov pri rabi spletnih storitev in aplikacij v oblaku.

»Uporabniki v majhnih ali domačih pisarnah potrebujejo enostavne vendar zmogljive rešitve, ki jih lahko nameščajo in upravljajo brez računalniškega znanja in ki jih predvsem ne omejujejo pri vsakodnevnem delu. ESET Small Business Security jim to omogoča s številnimi pred nastavljenimi sloji zaščite, ki ne vplivajo na delovanje njihovih naprav in se ob uporabi umetne inteligence prilagajajo aktualnemu stanju v kibernetskem okolju.

Sistem ESBS vključuje platformo za upravljanje varnosti ESET HOME, ki uporabniku omogoča celovito upravljanje varnosti in mu ponuja priročen prostor z informacijami o stanju varnosti, napravah, naročninah in uporabljenih funkcijah. ESET HOME je na voljo prek spletnega portala in mobilne aplikacije, kar uporabnikom omogoča, da imajo varnost svojih naprav pod nadzorom vedno in povsod.

ESBS zagotavlja zanesljivo varnost z minimalnim sistemskim odtisom. To pomeni, da ne moti delovanja operacijskih sistemov in drugih uporabniških aplikacij. S tem zagotavlja učinkovito zaščito, saj uporabniki varnostnega sistema ne izklapljajo, kot je to pogostokrat praksa v primerih, ko varnostna rešitev upočasnjuje ali celo prekinja delovanje aplikacij.

ESET-ova rešitev deluje v različnih operacijskih sistemih, vključno z operacijskimi sistemi Windows, Android in macOS. Majhnim podjetjem omogoča, da enostavno poenotijo raven kibernetske varnosti tako na mobilnih napravah kot tudi na osebnih računalnikih in datotečnih strežnikih Windows.

Uporabnikom ponuja močno zaščito pri digitalnem poslovanju. Na voljo jim je varna uporaba spletnih virov preko povezav VPN, zaščiteno spletno in mobilno bančništvo, razširitve brskalnika za večjo zasebnost in varnost pri uporabi spleta ter upravitelj gesel.

Varnost občutljivih podatkov krepi tudi z močnim šifriranjem ter varuje naprave pred krajo. Hkrati ščiti končne točke pred izsiljevalsko programsko opremo in vsemi drugimi škodljivimi programskimi kodami, pred vdori ter pred naprednimi dolgotrajnimi napadi. Ta rešitev predstavlja pomemben korak pri upravljanju kibernetske varnosti, saj lastnikom majhnih in domačih pisarn ponuja udobno delovanje v kibernetskem prostoru in popoln pa vendar enostaven nadzor dan njihovo kibernetsko varnostjo.

Ta napoved pomeni ključni korak naprej pri zagotavljanju ciljno usmerjenih rešitev kibernetske varnosti za trg malih domačih pisarn in utrjuje položaj družbe ESET kot napredne in na stranke osredotočene organizacije na področju digitalne varnosti.

Več informacij o ESET Small Business Security je na voljo tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ESET antivirus

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več