Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
24.05.2022 16:09

Deli z drugimi:

Share

Epson širi družino tiskarniških rešitev SurePress

Stranke lahko zdaj izkoristijo višje ravni kakovosti tiska, doslednosti, zanesljivosti, prilagodljivosti in razmerja med ceno in kakovostjo.

Epson je razširil svojo družino profesionalnih digitalnih tiskalnikov za etikete SurePress z napovedjo dveh pomembnih novincev. Novi SurePress L-6534 je opremljen z dodatnim oranžnim črnilom, ki ponuja razširjeno barvno paleto, visoko produktivnost in kakovost tiskanja. Večje nadgradnje sta bila deležna tudi modela iz družine SurePress 4000. Novinca L-4733A/AW sta opremljena z novim sistemom črnila in izboljšavami procesa sušenja, ki zagotavljajo večjo produktivnost ob uporabi različnih medijev. Tiskalniki SurePress UV in črnilo Aqueos Ink tako bolje odgovarjajo na potrebe strank v panogah prehrane in proizvodnje pijač, kozmetike in farmacevtskih izdelkov ter industrijskih in gospodinjskih izdelkov.

Novi SurePress L-6534VW z oranžnim črnilom dopolnjuje obstoječi L-6534VW z digitalnim lakom in zagotavlja hitrost tiskanja do 50 metrov na minuto v aplikacijah, ki zahtevajo velike količine izpisov.

Z uporabo črnil CMYK, dodatnega oranžnega črnila in standardnega belega črnila je mogoča razširitev barvnega razpona z visoko prosojnostjo, zato lahko uporabniki natančneje reproducirajo želene barve. Digitalni tiskalnik uporablja Epsonov LED UV sistem za nadzor razprševanja črnila, s čimer dosega finejšo gradacijo tonov, ostrejše slike in žive barve. Tako dvigne natančnost in doslednost izpisanih barv na nove ravni, strankam pa nudi bolj prilagojene izbire, ki ustrezajo njihovim zahtevam. L-6534VW z oranžnim črnilom tiska na širok nabor papirnih in filmskih podlag ter ponuja nizke obratovalne stroške in visoko produktivnost. Vmesnik na dotik občutljivega zaslona poenostavlja upravljanje, tiskalnik pa ima vgrajeno tudi Epsonovi tehnologiji za preverjanje šob (NVT) in samodejno vzdrževanje glave, ki skrbita za manj odpada med delovanjem in manjše število vzdrževalnih posegov.

Tiskalnika SurePress L-4733A/AW predstavljata veliko nadgradnjo družine 4000, ki je znana po zagotavljanju visoke ravni kakovosti izpisov in zanesljivosti delovanja ter je edinstvena po uporabi črnila na vodni osnovi, ki lahko tiska na papir in filmske podlage.

S SurePress L-4733A/AW je bil sistem črnila AQ dodatno razvit, da bi ponudil izboljšano omočljivost in zagotovil številne prednosti, kot sta izboljšana kakovost izpisa in stabilnost barv. Tiskarji tako lahko dosežejo večjo produktivnost in zanesljivo tiskajo na več različnih podlag oziroma medijev.

SurePress L-4733A/AW uporabljata komplet črnil CMYKOG, ki ponuja široko barvno paleto za odlično barvno natančnost in nasičenost, vključitev belih in nepremazanih črnih črnil pa povečuje prilagodljivost substrata. Nove avtomatizirane vzdrževalne funkcije dodatno zmanjšajo čas izpadov ter poskrbijo za izboljšanje produktivnosti in zanesljivosti delovanja.

Epson proizvaja lastna črnila in lahko nadzoruje vse vidike proizvodnje. Podjetje je veliko vlagalo v sisteme in procese higienskega nadzora ter uporablja dobre proizvodne prakse. Črnila serije SurePress 6000 in 4000 so v skladu z evropskimi predpisi o materialih, ki so predpisani za uporabo za embalažo živil.

Tiskalniki SurePress podpirajo tudi storitve Epson Remote Diagnostics, za katere skrbi servisno omrežje po vsem svetu, ki uporabnikom SurePress zagotavlja največjo zmogljivost.

“Epsonova paleta tiskalnikov SurePress ima svetovni sloves kakovosti in vsestranskosti,” je povedala Trish Jones, produktna vodja za SurePress v Epson Europe, in dodala: “Nenehno razvijamo svojo tehnologijo, tokratni novinci pa dokazujejo našo jasno zavezanost izpolnjevanju naraščajočih potreb strank.”

Več na spletni strani global.epson.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več