Računalništvo, telefonija
23.01.2018 20:37
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson najavil tiskalnik SureColor SC-F2100, ki tiska neposredno na oblačila

Epson najavil tiskalnik SureColor SC-F2100, ki tiska neposredno na oblačila
Epson najavil tiskalnik SureColor SC-F2100, ki tiska neposredno na oblačila

Novi tiskalnik omogoča hitrejši in bolj kakovosten tisk z možnostjo ustvarjanja različnih napisov in podob; zahteva tudi manj vzdrževanja.

Epson je predstavil nov tiskalnik, ki tiska neposredno na oblačila. Tisk v barvah je mogoč na različne vrste blaga in izdelke, vključno z majicami, polo majicami, puloverji in nakupovalnimi torbami. Tiskalnik SureColor SC-F2100 nadomešča model SC-F2000 in prinša številne izboljšave ter nove funkcionalnosti, vključno z višjo hitrostjo in zanesljivostjo tiskanja, nižjimi skupnimi stroški lastništva in možnostjo ustvarjanja lastnih kreacij s pomočjo Epsonove programske opreme Garment Creator.

Tiskalnik SC-F2100 je namenjenen manjšim in srednje velikim podjetjem, ki bi rada nabor storitev obogatila s ponudbo tiskanja neposredno na oblačila. Primeren je za tiskarne, ki uporabljajo tiskalnike na blago, spletne prodajalne majic pa tudi podjetja, ki želijo delovna oblačila zaposlenih ali pa promocijsko gradivo opremiti s svojimi kreacijami ali logotipi.

Novi tiskalnik na blago predstavlja celovitost Epsonove ponudbe, saj podjetje proizvaja tako tiskalnik, tiskalniško glavo, črnila kot programsko opremo, seveda pa zagotavlja tudi garancijo za vse našteto. Stranke imajo tako zagotovilo, da so vsi gradniki rešitve skrbno zasnovani in izdatno preizkušeni ter delujejo optimalno. Tiskalnik deluje hitreje od predhodnika, pozna dodatne načine hitrega tiskanja, izboljšan pretok črnila pa omogoča hitrejši zagon tiskalnika. Tega odlikujeta tudi bolj kakovosten tisk grafičnih podob in širša barvna paleta v primerjavi s predhodnikom.

Neil Greenhalgh, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “Naš prvi tiskalnik, ki je tiskal neposredno na oblačila, je požel velik uspeh, zato so bila pričakovanja glede naslednika visoka. Model SC-F2100 prinaša izboljšave na vseh področjih – je hitrejši, nudi višjo kakovost tiska in je bolj prilagodljiv, programska oprema pa strankam omogoča enostavno ustvarjanje edinstvenih lastnih kreativ. Nižje skupne stroške lastništva novi tiskalnik dosega tudi na račun hitrejšega in enostavnejšega vzdrževanja.”

Tiskalniku SC-F2100 je brezplačno priložena programska oprema Epson Garment Creator, ki uporabniku omogoča enostavno dodajanje besedila in fotografij, ustvarjanje uporabniških profilov za prilagajanje slikovnega gradiva, premore mapo za hiter dostop do datotek in podpira barvni zapis CMYK.

Tiskalnik SC-F2100 premore način samodejnega vzdrževanja ter ločeno čistilno kartušo, s čimer znatno zmanjša število rednih vzdrževalnih posegov, lovilec prahu pa preprečuje, da bi prah in umazanija dosegla tiskalniško glavo. Opcijsko je na voljo tudi orodje z ročajem za enostavnejše nameščanje oblačil v tiskalnik.

Tiskalnik SC-F2100 bo naprodaj marca 2018.

Ključne funkcije:

tiskalniška glava PrecisionCore TFP

5-barvna črnila CMYKW UltraChrome DG so na voljo v kartušah s kapaciteto 600 ml

samodejno vzdrževanje z ločeno čistilno kartušo, ki je že del sistema

izboljšano kroženje črnila omogoča hitrejši zagon

dodatni hitri načini tiskanja

možnost dvojnega poudarjenega tiska v beli in drugih barvah

izboljšana programska Garment Creator omogoča dodajanje besedila in fotografij, ustvarjanje uporabniških profilov za prilagajanje slikovnega gradiva, premore mapo za hiter dostop do datotek in podpira barvni zapis CMYK

bolj kakovosten tisk grafičnih podob in širša barvna paleta

dodatek v obliki plošče z ročajem, ki olajša nameščanje oblačil v tiskalnik

distančniki za nastavitev natančnosti prileganja oblačil

zvočni opozorilnik na napake

lovilec prahu preprečuje, da bi prah in umazanija dosega tiskalniško glavo

napredna nadzorna plošča nudi dodatne funkcije in prikazuje več informacij

orodje za izravnanje oblačila pred tiskanjem

lahko tiska na oblačila do debeline 25 mm

lahko tiska v beli barvi, vseh barvah ali načinu rabe dveh barv

certifikat ECO PASSPORT združenja OEKO-TEX®¹

enoletna garancija z možnostjo podaljšanja

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku