Računalništvo, telefonija
12.03.2013 12:36
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Eno leto brezplačne uporabe Intrix CRM

Eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM?
Eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM?

V sodelovanju z Zavodom Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, CNVOS, so pri podjetju Intera d.o.o. pripravili odlično ponudbo za vse nevladne organizacije in socialna podjetja, ki lahko odslej brezplačno uporabljajo slovenski program za delo s člani, strankami, aktualnimi in potencialnimi donatorji ter podporniki. V času gospodarske krize je namreč ključnega pomena, da se zavedamo vsakega stroška, porabljenega časa in pomembnih odločitev, ter tako optimiziramo vsa področja svojega poslovanja.

Ker želijo v tem času še dodatno spodbujati gospodarstvo in z njim nevladne organizacije, bodo tem namenili eno leto brezplačne uporabe programa Intrix CRM, s čimer bo poslovanje še lažje in učinkoviteje.

Intrix CRM je sicer odličen pripomoček za spremljanje donatorjev, članov in aktivnosti z njimi. Organizacijam pomaga pri izgradnji dobro urejene baze sponzorjev, učinkovitem spremljanju sponzorskih priložnosti in aktivnosti z donatorji ter člani. Intrix lahko hitro in enostavno prilagodimo tudi specifičnim željam naročnikov.

Brezplačna uporaba zajema eno leto uporabe osnovnega paketa programa Intrix CRM za 5 uporabnikov. Po poteku enega leta uporabe lahko nevladne organizacije koristijo vse storitve podjetja Intera po 20 % nižji ceni. Ponudba velja samo za nove naročnike, ki boste z uporabo začeli med 1. 2. 2013 in 1. 5. 2013.

Za začetek uporabe jih kontaktirajte na 059 08 99 98 ali info@intera.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku