INTERA d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj
  • 05 908 99 93
  • prodaja@intera.si
  • www.intrix.si
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 76195139
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1482084
Transakcijski račun:
SI56 0215 0009 2357 185
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Davorin Gabrovec, Peter Ladič

Podjetje Intera razvija slovenski sistem Intrix , namenjen prodaji, CRM (upravljanje odnosov s strankami), vodenju projektov, servisu in marketingu.

Glavna prednost sistema je prilagodljivost po meri podjetja. Sistem podpira tudi vrhunsko mobilno aplikacijo za Android in iOS naprave. Aplikacija poleg osnovnih funkcionalnosti podpira skener vizitk, fotografiranje, skeniranje in elektronsko podpisovanje. Podjetje intera, ki je največji ponudnik CRM rešitev v Sloveniji, s CRM sistemom Intrix zagotavlja hitro odzivnost, osebni pristop in svetovanje.

Intrix CRM

Vodilni kader v podjetjih se vse bolj zaveda, da je čas zelo dragocen. Na srečo pa danes tehnološke rešitve omogočajo, da delamo učinkoviteje in hitreje.
S sistemom Intrix CRM ne boste izgubljali dragocenega časa z iskanjem po preglednicah, zvezkih in e-pošti. Vse aktivnosti bodo zbrane na enem mestu ter dostopne kjerkoli in kadarkoli: na računalniku, pametnem telefonu ali tablici.

Intera_Intrix CRM

Intrix za vodenje projektov

S pomočjo modula za vodenje projektov lahko članom projektne ekipe dodelite naloge, v realnem času spremljate njihovo izvajanje in porabljen čas, finančno konstrukcijo in dokumentacijo. Ker boste imeli vse podatke vedno pri roki, boste lahko ob zastojih pravočasno ukrepali.

Intera_Intrix CRM

Servis in reklamacije

Vemo, da so tudi reklamacije in servisne storitve neizogiben del posla. Tudi tu Intrix omogoča enostaven pregled zahtevkov in dodeljevanje zadolžitev ter spremljanje dokumentacije … Vse to za popolno zadovoljstvo kupcev.

Intera_CRM planer

Marketing

Intrix je popolna rešitev tudi za marketinške aktivnosti. Enostavno segmentirajte bazo ter pripravite ciljni skupini prilagojena sporočila. Za pošiljanje mailingov se sistem povezuje z namenskimi mailing sistemi, kot so Mailchimp, Mailer Lite, Squalo mail …

Da bo vse v najlepšem redu

Če vas vsa ta dejstva še niso prepričala, lahko dodamo, da so v podjetju Intera, ki je največji slovenski ponudnik za CRM in projektno vodenje, opravili že več kot 800 implementacij sistema Intrix. Uporablja ga preko 8000 aktivnih uporabnikov.

Pri zahtevnejših in prilagojenih rešitvah opravijo analizo prodajnih in poslovnih procesov, z vami načrtujejo in pripravijo strategijo za uvedbo rešitve. Naročnika opozorijo na pasti, ki se lahko pojavijo, poleg tega pa podajo primerne rešitve, da se jim izognete.

Strokovnjaki naročnika vodijo skozi proces implementacije, ki mora potekati v zastavljenih časovnih in finančnih okvirih ter jim stojijo ob strani tudi med uporabo.


Deli z drugimi: