Avtomoto
Življenjski slog
11.11.2022 07:56
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv e-skiro Navee za mestne potepuhe

Električni skiroji so najnovejša igrača za podoživljanje otroštva. Hkrati pa postajajo eden izmed najbolj učinkovitih metod transporta po nasičenih mestnih ulicah. Zakaj bi čakali v koloni na vsakem semaforju, če pa lahko hitro in enostavno prevozite celotno mesto, ne da bi pri tem zavirali vsakih nekaj metrov. Na TEJ POVEZAVI si lahko ogledate cenovno zelo dostopen električni skiro Navee N40, ki vam obljublja obilico zabave na doslej pustih cestah. Cena? 429 € in brezplačna poštnina iz evropskega skladišča.

Električni skiro Navee N40: glavne značilnosti

E-skiro poganja zmogljiv brezkrtačni 350 W motor, ki dovoljuje največjo hitrost do 25 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 20°, če le niso predolgi. Vgrajena litijeva baterija zagotavlja do 40 kilometrov dosega z enim polnjenjem in pri optimalnih pogojih. Kot vedno v praksi upoštevajte, da lahko pride do odstopanja glede na cestne razmere, vremenske pogoje, teža voznika in podobno.

Ker e-skiro nima vzmetenja (nič presenetljivega za to ceno), bodo za udobje med vožnjo skrbele 10-palčne pnevmatike, napolnjene z zrakom. Luknje, robniki, makadamske ceste … Dokler ne boste namerno zapeljali čez kakšno gromozansko luknjo, se boste peljali udobno in varno.

Navee N40 ima dva načina hitrosti, 25 km/h in 15 km/h, med katerima lahko preklapljate z enim klikom. N40 uporablja dvojni zavorni sistem kolutne zavore in električne zavore, kar pomeni, da je zavorna pot kratka tudi pri najvišji hitrosti. Okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja robustnost in nosilnost do 100 kilogramov.

Na krmilu se nahaja LED armaturna plošča, ki prikazuje vse potrebne podatke o vožnji. Na voljo je tudi aplikacija, vendar prikazuje podobne informacije, katere najdete tudi na LED zaslonu.

Električni skiro je tudi zložljivo in ga lahko pospravite v (skoraj) vse manjše in večje avtomobile. Za še več informacij kliknite TUKAJ.

Če vas zanima, kako slovenska zakonodaja opredeljuje električne skiroje in kolesa, kaj spada pod obvezno opremo, kje se lahko vozite, potem kliknite tukaj.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več