Računalništvo, telefonija
10.01.2020 05:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Elegantna pametna ročna ura Lenovo Watch X Plus še nikoli ugodneje

Pametna ročna ura Lenovo Watch X Plus je nedvomno primerna tudi za poslovneže!
Pametna ročna ura Lenovo Watch X Plus je nedvomno primerna tudi za poslovneže!

Podjetje Lenovo je na področju pametnih ročnih uro zelo aktivno, saj je povpraševanje po tovrstnih izdelkih iz dneva v dan večje. Če še nimate vaše oziroma je čas za zamenjavo, lahko na spletnem portalu Cafago kupimo pametno ročno uro Lenovo Watch X Plus po zelo mikavni maloprodajni ceni. Ta je na spletni povezavi https://bit.ly/301qe9X namreč lahko naša že za 31,88 evrov. Ker je ponudba veljavna le do konca januarja oziroma do razprodaje zalog vam priporočamo, da nakup opravite čim prej. Stroški pošiljanja so kakopak brezplačni.

Elegantna pametna ročna ura Lenovo Watch X Plus je primerna tudi za ljubitelje športa, saj jo bomo lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost do kar 80 metrov. Ker je steklo izdelano s pomočjo safirja, se vsaj zlahka ne bo oddrsalo. Ohišje in celo pasovi so izdelani iz kovine, steklo pa je izdelano iz safirja, kar pomeni, da se vsaj zlahka ne bo oddrsalo. Številčnica je sicer klasična, a je tu na voljo celo senzor za merjenje pritiska in temperature zraka.

Pametno ročno uro Lenovo Watch X Plus lahko seveda brez težav povežemo tudi z mobilnimi napravami Android in iOS, z njo pa lahko brez težav beležimo marsikatero športno aktivnost. Tu seveda ne manjkajo niti klasične funkcije za spremljanje aktivnosti in porabo kalorij.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku