Igre
27.09.2010 15:50
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Eksplozivni igralni ploščki za konzolo Sony PlayStation 3

Ponarejeni igralni ploščki za konzolo Sony PlayStation 3 lahko povzročijo celo smrt!
Ponarejeni igralni ploščki za konzolo Sony PlayStation 3 lahko povzročijo celo smrt!

Čeprav so osebni dohodki večine slovenskih igričarjev relativno nizki, smo se nekako navadili, da na spletu ne kupujemo cenovno ugodnih igričarskih komponent. V številnih primerih se namreč kupljeno precej razlikuje od oglaševanega in pričakovanega, kar še posebno velja za njihovo zanesljivost in vzdržljivost.

Ker spletna prodaja ponaredkov pogosto ne prinaša dovolj dohodkov, so kriminalci svoje izdelke začeli opremljati z izjemno nekakovostnimi materiali. To še posebej velja za brezžični igralni plošček Dual Shock 3 za konzolo Sony PlayStation 3. Ponaredek igralnega ploščka se lahko namreč med igro vname ali celo eksplodira.

Ker v primeru požara ali eksplozije lahko pride do hudih telesnih poškodb ali celo do smrti, je podjetje Sony Computer Entertainment pričelo oster boj zoper ponarejevalce brezžičnega igralnega ploščka za konzolo PlayStation 3. Ker je ponarejene primerke vsaj na videz zelo težko ločiti od pristnih, računalniški gigant priporoča, da njegove igralne ploščke kupujemo le pri pooblaščenih prodajalcih.

Maloprodajna cena pristnega igralnega ploščka za konzolo Sony PlayStation 3 se pri nas giblje okoli 50 evrov. Cena ponaredkov se pogosto giblje okoli 35 evrov. Ali se torej splača tvegati požar ali celo eksplozijo za borih 15 evrov cenejši ponaredek?


Prijavi napako v članku