Vaporizer Vax Plus 2v1 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Vax Plus je revolucionarni žepni vaporizer, ki za delovanje uporablja združeno najnovejšo tehnologijo s preprosto praktičnostjo in uporabnostjo naprave. Vax Plus je tako izpopolnjena naprava, da bi še najzahtevnejši kritiki težko našli kakršnokoli kritiko. Vax Plus je sestavljen iz kakovostnih in močnih materialov kot sta steklo ter kovina, za gretje pa poskrbi najnovejša keramična komora, ki se lahko poleg hitrega segrevanja in čistosti pare pohvali še z izjemno velikostjo – 2x večjo od večine konkurenčnih naprav, za več zelišč! Naprava je močna ter odporna na udarce, hkrati pa vizualno zelo privlačna in moderna.

Velik in svetel OLED ekran na sredini naprave jasno prikazuje temperaturo, hkrati pa lahko na njem vidimo nivo baterije ter ključavnico iz nastavitev. Temperaturo si lahko poljubno spreminjamo z touch screen gumbi, skala pa je nastavljiva na 10° : od 150°C do kar 250°C kar je res visoka temperatura za prenosni vaporizer. Vax Plus je v osnovi namenjen uparjevanju zelišč, a je v paketu priložen vložek za smole in ekstraktov. Enostavno vstavite vložek s smolo v grelno komoro in začnite uparjevati.

Uporabnik lahko z napravo upravlja kar se da preprosto, saj ima naprava z zaklepom ekrana ločeno nastavljanje in uporabo. Če upoštevamo dejstvo, da lahko napravo le prvič nastavimo ter jo nato uporabljamo le z gumbom za vklop in izklop, je preprostost uporabe primernejša tudi za starejše osebe ali tiste s težavnejšim rokovanjem (parkinson).

VELIKA KOMORA ZA VELIKO ZELIŠČ

Vax Plus ima izjemno hitro in učinkovito keramično grelno komoro, ki je veliko večja od konkurenčnih ter tako primerna za uparjevanje tudi do 0.4 – 0.5g posušenih in zmletih suhih zelišč. Keramična komora temelji na novejši tehnologiji, ki napravo hitro segreje in nudi izjemno kakovostno paro že komaj 20 – 35 sekund po vklopu naprave. Kakovosten ustnik iz kovine ter stekla paro prijetno ohladi na najprimernejšo temperaturo za uživanje.

VAPORIZER 2V1 ZA SMOLE

Vax Plus 2v1 je idealen za uparjevanje zelišč vendar pa s priloženim kovinskim vložkom za smole, Vax Plus odlično upari tudi gostejše in redkejše smole (smolnata olja). Vložek za smole prejmete že v osnovnem kompletu, pri nakupu pa lahko naročite tudi dodatne vložke.

MENJALNA BATERIJA

Priložena baterija 3000mAh velikosti 18650 bo povprečnemu uporabniku zadostovala za večkratno uporabo, pred potrebo po ponovnim polnjenjem. Baterijo lahko polnite kar v napravi s priloženim USB – micro USB kablom, ali pa se odločite za nakup dodatnega zunanjega polnilca. Za dostop in menjavo baterije je treba sneti pokrov iz hrbtne strani naprave. Ob nakupu se lahko odločite za nakup dodatnih baterij, saj je na terenu vedno dobra ideja s seboj vzeti rezervno napolnjeno baterijo.

FUNKCIJA ZAKLEPA IN ODKLEPA “STRESI”

Zelo zanimiva varnostna funkcija Vax Plus je zaklepanje in odklepanje naprave na način “stresi”. Preprosto enkrat zatresite napravo v katerokoli smer, da se ta odklene ali zaklene, kakor prikazuje ikona ključavnice na OLED ekranu. Ta funkcija je odlična, da se touch screen ne sproži pomotoma med uporabo. Naprava si po zaklepu zapomni predhodno nastavitev, zato lahko napravo le enkrat nastavite ter zaklenete, nato pa jo vedno uporabljate le z gumbom za vklop in izklop (na dnu naprave).

VODNI FILTER

Vax Plus ima že v osnovnem kompletu priložen kakovostni steklen vodni filter (water bubbler), ki paro iz naprave še dodatno ohladi, prefiltrira in okrepi okus vaših najljubših zelišč. Če ga želite rabiti, je treba le sneti stekleni ustnik in namestiti vodni filter z natočene nekaj hladne vode. Ker se lahko stekleni izdelki ob malo neprevidnosti hitro razbijejo, ali pa jih uporablja več oseb, lahko ob naročilu naročite dodatni (rezervni) vodni filter za vaš Vax Plus.

V OSNOVNEM KOMPLETU VAX PLUS BOSTE PREJELI:

  • Vax Plus naprava
  • Original 3,000mAh high-drain battery
  • Micro usb polnilni kabel (5pin)
  • Vložek za smole
  • Stekleni ustnik (1* kratki, 1* Vodni filter)
  • Pripomoček za odstranjevanje/tlačenje
  • Krtačka
  • Garancijska kartica
  • Navodila za uporabo (Slovenska, Ang)
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem SPLETNE TRGOVINE, D.O.O. (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več