Touchscreen rokavice OX – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Touchscreen rokavice OX

Rokavice, ki bi bile kompatibilne z zasloni na dotik, je poskušalo proizvesti že mnogo podjetij, prav vsa več ali manj neuspešno, saj so pri zasnovi produktov iznakazili izgled rokavic in njihovo funkcionalnost.Na trgu so se pojavili manj kvalitetni izdelki v večini proizvedeni na Kitajskem, ki so bili slabo šivani, ali pa so na konicah prstov imeli čepke iz umetne mase, kar je otežilo uporabo rokavic pri drugih vsakodnevnih opravilih, uporaba zaslonov na dotik pa je bila vseeno motena in otežena (zatikanje, zamik dotičnega polja,..).

Slovensko podjetje Jakopina d.o.o. pa je na podlagi devetdesetih let izkušenj na področju tekstilne industrije zasnovalo posebno OX nit, ki je integrirana v tkanino po celotni površini rokavice in omogoča, da se med rokavico in zaslonom na dotik ustvari naboj, kar omoči brezhibno upravljanje zaslonov na dotik. To omogoči produkcijo lepe, uglajene in izjemno uporabne ter vzdržljive rokavice ki hkrati omogoča polno funkcionalnost. Inovacija se poteguje tudi zaRektorjevo nagrado Univerze v Ljubljani, izdelek pa že prodira na trge širom evrope.


Deli z drugimi:
Share