SUPER CENA+ Brezplačno 5 let polne garancije!

Cena: 1099,00€

SUPER CENA+ Brezplačno 5 let polne garancije!

Izjemna priložnost SUPER AKCIJA!

Ujemite 5 letno polno garancijo brezplačno ob nakupu odličnega LCD LED televizorja Panasonic TX-L42D25.

Panasonic TX-L42D25 vsebuje LED LCD zaslon polne ločljivosti z IPS ploščo, funkcijo inteligentnega kreiranja kadrov (PRO), kontrastom 1:2000000 in funkcijo Viera Cast.

IPS tehnologija zaslonske plošče

IPS panel tehnologija je poznanna po svojem širšem kotu gledanja in pravilnem prikazu barv pri visokem barvnem razponu je sedaj še izboljšana. Slika gledana pod kotom ne obledi, kontrasti so višji kot pri predhodnikih IPS V kombinaciji z LED osvetlitvijo zaslona pa je televizor energijski bolj varčen in tanek.

Oster in gladek prikaz slike

Novi Panasonic LED LCD TV TX-L42D25 ima vgrajeno tehnologija inteligentnega kreiranja slik, imenovano 100-Hz Intelligent Frame Creation Pro. V praksi to pomeni, da iz vhodnega signala (ki je običajno 50Hz) 50 sličic na sekundo, ustvari do 100 sličič na sekundo. Povečano število slik pa vam vaše najljubše športne dogodke in filme naredi gladke v gibanju slike pa so ostre, tako bo vidna vsaka podrobnost. VIERA pa uporablja tudi tehnologijo izostrovanja slik, ki močno izboljša ostrino slike.

Visok kontrast

Panasonic LED LCD TV TX-L42D25 je s kombiniranjem zaslonske plošče IPS, ki je poznana po svojem širokem polju gledanja, in svetlo ter energijsko učinkovito LED-osvetlitvijo, se pri LCD-televizorjih z IPS-ploščo in LED-osvetlitvijo dosegel tako visok kontrast kot učinkovitost varčne rabe energije. Celo temni prizori, denimo nočno nebo, so upodobljeni naravno, s prefinjenimi odtenki črne. Inteligentno upravljanje scenskega načina dodatno izboljšuje kakovost slike.

več na www.mediaplanet.si


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.