Osnovni vzglavnik ajda (40×60 cm) – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Poslovite se od nočnega potenja in ne prilegajočega se vzglavnika!

Osnovni ajdov vzglavnik je napolnjen s termično obdelanimi ajdovimi luščinami, ki imajo neverjetno lastnost odvajanja vlage, saj so zelo dober prevodnik toplote.

Zaradi priročne zadrge lahko količino polnila v ajdovem vzglavniku prilagajate vašemu načinu spanja, zato vam vzglavnik nikoli ne bo v napoto in ne bo motil vašega mirnega spanca. Anatomsko prileganje namreč omogočajo naravne in zračne oblike ajdovih luščin, vzglavnik pa nudi dovolj opore, saj ohranja svojo obliko kljub pritiskom.

Popolnoma naraven ajdov vzglavnik – konec je z alergijami!

Ajdov vzglavnik je popolnoma naraven, saj je prevleka narejena iz 100 % ne- neljenega naravnega bombaža, polnilo pa iz naravnih ajdovih luščin. Pri alergijah je res pomembno, da spite na zračnih blazinah, v katerih se ne zadržujejo mikroorganizmi in alergeni. Ajdov vzglavnik je zaradi naravnih oblik polnila izredno zračen in se v njem ne zadržuje vlaga, zato se ne ustvarjajo dobri pogoji za razvoj mikroorganizmov.

Ajdov vzglavnik res prava rešitev za alergike zaradi rutina (ali vitamina P, kot ga nekateri imenujejo) v ajdovih luščinah, ki deluje antimikrobno in virustatično.

Boljša prekrvavitev in protibolečinsko delovanje – ajdov vzglavnik res pomaga!

Ajdove luščine se v vzglavniku prosto premikajo in s tem omogočajo mikro masažo glave in vratu. S takšnim gibanjem spodbujajo prekrvavitev, masaža pa ugodno vpliva na odpravljanje bolečin, predvsem glavobola in migrene.

Zaradi svojega naravnega delovanja, ajdov vzglavnik pomaga tudi proti nespečnosti.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem FREISING D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share