Kotizacija za konferenco OTS 2010 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Kotizacija za 15. konferenco Sodobne tehnologije in storitve - OTS 2010

Pri delu uporabljamo in povezujemo tehnike, spoznanja in orodja tako programskega, informacijskega kot storitvenega inženirstva ter tudi storitvene znanosti, ki na informacijskih tehnologijah temelječe storitve in rešitve umešča v širši družbeni kontekst. Razvoj na vseh omenjenih področjih se nadaljuje, zato osnovni namen konference OTS ostaja nespremenjen – spodbuditi in pospešiti uporabo sodobnih tehnologij in pristopov za razvoj naprednih storitev – tudi tokrat skozi predstavitve konkretnih izkušenj iz prakse ter istočasnim razmislekom in razpravo o smernicah nadaljnjega razvoja na vseh relevantnih področjih – od programskih jezikov in podatkov baz, varnih in zanesljivih storitvenih infrastruktur in platform, dobrih praks modeliranja, načrtovanja in upravljanja do metodoloških vidikov in pristopov poslovno usmerjenega razvoja.

O konferenci:

Konferenca bo potekala v objektu G2 Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Smetanova ulica 17, Maribor, dne 15. in 16.06.2010!

O kotizaciji:

Vrednost kotizacije je 288 €, in jo lahko uporabi 1 oseba.Vključuje pa: udeležba na konferenci, zbornik prispevkov, kosili, osvežilni napitki in pogostitev na družabnem srečanju.

Udeleženci konference OTS’2010 se lahko udeležijo tudi konference INPRO 2010.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z UM FERI Maribor Inštitut za informatiko (Več o konferenci)


Deli z drugimi:
Share