Knjiga 2za1.si – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Osrednja Slovenija

V paketu dobite:

  • Osrednja,
  • Vzhodna in
  • Zahodna Slovenija

Ponudniki so s področja gostinstva, zabave, nočnega življenja, športa, lepote, zdravja, razvajanja in z mnogih drugih področij. Dejavnosti ponudnikov so bile izbrane z mislijo, da ponujajo izdelke ali storitve, ki jih posameznik uporablja večkrat mesečno, pogostokrat celo večkrat tedensko.

Ugodnosti, ki ste jih deležni, so tipa »2 za ceno 1«, kjer cenejši ali produkt enake vrednosti, kot je zapisan na kuponu, dobite brezplačno.

Namen knjige je aktivno preživljanje prostega časa. Knjiga 2za1.si je dober navdih za (poceni) izlet.

Vseh ugodnosti ne boste mogli izkoristiti, saj je kuponov preveč. Knjiga je zasnovana tako, da vam omogoča izbiro. Povprečen uporabnik bo vrednost knjige prihranil z uporabo 2 do 3 kuponov, saj je v knjigi več kot 35 kuponov, ki ponujajo brezplačno pizzo, več kot 35 kuponov, ki ponujajo brezplačno kosilo, več kot 25 kuponov pa vam ponuja popuste, ki nekajkrat presegajo ceno knjige.

S knjigo 2za1.si namreč dobite na desetine oz. stotine kuponov (odvisno od regije), ki vam prinašajo ugodnosti tipa »kupiš enega, drugi cenejši, ali enake vrednosti, brezplačno«.

In knjiga prinaša resnično uporabne ugodnosti: pizze, kosila, kalamare… skratka, ogromno klasične gostinske ponudbe, pa tudi kar precej gurmanskih specialitet: burritose, taquitose, paelle, indijsko, srbsko, bosansko, tajsko hrano in… tudi polže J.

In da bi vse to pokurili, je potrebno iti na: fitness, v savno, badminton, masažo, nego rok in obraza in še in še… Ali pa na Obalo, Kras, Pohorje, Bled, Piran, vožnjo z ladjico… turističnih ponudnikov je tokrat še več. Prepričajte se sami!

Celotna vsebina knjig je na voljo na spletni strani www.2za1.si. In ponudba je resnično široka.Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več