GPS sprejemnik Magellan eXplorist 300 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Če ste naveličani pretirano sodobnih in “našminkanih” GPS sprejemnikov, s katerimi lahko delate samo v rokavicah in je edini način upravljanja “packanje” s prstom po zaslonu, potem je mali eXplorist prav simpatična izbira.

Odlično kontrasten zaslon ter praktične tipke za vse najpogostejše ukaze vam zagotavljata enostavno upravljanje. Obvladali ga boste takoj – če ste tehnični navdušenec ali popolni začetnik! Ohišje iz odporne plastike s trpežno gumasto oblogo pa ga ščitita tudi na najbolj zahtevnih terenih.

eXplorist 300 ima vgrajene še nekatere tehnične poslastice, ki omogočajo še lažjo in bolj varno navigacijo. Barometer omogoča spremljanje zračnega tlaka in s tem zagotavlja podatke o spremembi vremena. Višinomer enostavno določi trenutno višino, tudi če ni na voljo dovolj GPS satelitov. Elektronski kompas pa vam pokaže smeri neba tudi, kadar stojite (GPS kompas namreč deluje samo med gibanjem in vam prikazuje smer vašega potovanja – kurz). Pri eXploristu 300 so vam na voljo vse možnosti!

Pomembne funkcije:

  • TrueFix GPS sprejemnik z odličnim sledenjem tudi pod ovirami (drevje) in vrhunsko natančnostjo 3-5 m.
  • Vgrajen elektronski kompas, ki vam prikazuje smeri neba, tudi kadar mirujete.
  • Vgrajen barometer s prikazom trenda (sprememba vremena) za še večjo varnost v hribih.
  • Barometrični višinomer prikazuje nadmorsko višino, tudi kadar ni na voljo dovolj GPS satelitov.
  • Možnost shranjevanja 500 lastnih točk, 20 poti in 5 sledi po 2000 točk.
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Geoservis d.o.o. (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share