Digitalni fotoaparat Samsung NV7 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Digitalni fotoaparat Samsung NV7

Izdelek je bil razstavni eksponat.

Inovativno oblikovan NV7 OPS je le 20.9 mm tenak in oblečen v črno aluminijasto ohišje s Samsungovim edinstvenim modrim obročom na objektivu in pop-up bliskavico. Optična zmožnost fotografiranja pokrajin, športnih dogodkov in drugih izzivalnih posnetkov ter inovativen uporabniški vmesnik bo pritegnil navdušence in tiste, ki iščejo napreden fotoaparat, ki pa je hkrati enostaven za uporabo. Motion Capture opcija ponuja do 20 XGA (1024×768) fotografij pri 7-ih slikah na sekundo.

Lahko pa združite do 50 fotografij v GIF animacijo – odlično za analiziranje vašega golf udarca.NV7 OPS prav tako podpira video posnetke TV kvalitete – MPEG-4 VGA (640×480) 30fps in funkcijo Photo Gallery za popolno doživetje med pregledovanjem posnetkov.

Polni se lahko, ko je priklopljen na USB ali z uporabo visoko kapacitivnega kompleta za polnjenje SBP-4442.Visoka resolucija, 7.2 megapikslov, 1/2.5” CCDPrenosljivost in svež način fotografiranja zahvaljujoč tanki obliki7x optični zoom in OPS (Optical Picture Stabilization) za mirno fotografiranjeIzboljšan ASR (Advanced Shake Reduction) sistemIzviren uporabniški vmesnik – Smart Touch gumbi, prvič v digitalnem fotoaparatuVideo posnetki v TV kvaliteti – MPEG-4 VGA (640×480) 30fpsUdobno pregledovanje posnetkov s Photo Gallery funkcijoVeč načinov polnjenja – USB in visoko kapacitetni komplet za polnjenje SBP-4442Tehnični podatki

Ločljivost (v mio točk) 7.2 mio točk

Optični zoom 7x

Velikost zaslona 6,35 cm

Napajanje Li-ion

Barva Črna

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Euro Foto, d.o.o., Kranj (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share