AV Receiver Onkyo TX NR 509 Black / Silver

Cena: 367,08€

Onkyo TX-NR509

5.1 kanalni A/V Surround Home Theatre Receiver Onkyo TX-NR509
Modelno leto 2011

Onkyo TX-NR509 je najnovejši 5.1 kanalni omrežni A/V sprejemnik (receiver).
Z možnostjo omrežne povezave vas ta naprava popelje korak bližje k popolnoma integriranemu osrednjem delu vaše hišne zabave.

Predvajanje zvočnih datotek ali internetnega radia še nikoli ni bilo tako preprosto.
Enostavno povežite vaš novi Onkyo TX-NR509 z omrežniim kablom in že boste lahko poslušali zvočne datoteke, ki jih pošiljate po domačem omrežju oz. se povezali z vašim priljubljenim internetnim radiem.
(za povezavo in predvajanje preberite navodila za uporabo)

Enostavno kalibracijo sistema za popolno prilagoditev vašemu prostoru lahko izvedete s priloženim mikrofonom in Audyssey 2EQ sistemom. Vse preostale nastavitve pa se vam prikazujejo na velikem prednjem displayu in meniju na priklopljenem ekranu (naprimer televiziji).

Z novo razvitim filtrom, ki čisti popačene zvoke ta AV receiver dosega še višje nivoje kvalitete kot poprej; z dodanim prednjim USB vhodom pa lahko od sedaj naprej nanj povežete iPod oz. iPhone ali pa vaš prenosni disk oz. USB ključek na katerem imate shrambo zvočnih datotek.

Štirje HDMI vhodni najnovejšega standarda omogočajo predvajanje visoko definiranega Dolby in DTS zvoka, kot tudi 3D dinamični video.

Z Zone 2 priključkom pa vam ta avdio video sprejemnik omogoča, da predvajate stereo zvok ločeno v drugo sobo, kjer potrebujete par zvočnikov in enostaven ojačevalec.

Onkyo TX-NR509 je naprava, ki v tem trenutku podpira najnovejše standrade predvajanja zvoka, v svojem kompletu vključuje celotno zbirko dodatkov in priključkov ter se povezuje z omrežjem preko katerega lahko predvajate oddaljene zvočne datoteke in poslušate internetni radio po vaši izbiri.

Naročilo in nakup Spletna trgovina PlayRoom.si
Povezava do izdelka


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.