Računalništvo, telefonija
24.06.2010 06:35

Deli z drugimi:

Share

Doba brezžičnih omrežij

Doba brezžičnih omrežij: RN 12XV
Doba brezžičnih omrežij: RN 12XV

Brezžično je »IN «! Na vsakem koraku hočemo imeti 3G signal na mobilnem telefonu, brezičen dostop do interneta, podatke hočemo prenašati po zraku, vse skupaj pa mora biti lepo, uporabno ter poceni. Realnost ali iluzija?

V središču nove številke revije Računalniških novic je tokrat Doba brezžičnih omrežij, kjer se sprehodimo mimo obstoječe brezžične opreme, pogledamo kakšne so prednosti in slabosti brezžičnih omrežij, podamo klučne nasvete za varno rabo brezžičnih omrežij, ter ponudimo vpogled v razvoj mobilnih tehnologij, ki omogočajo brezžičen prenos podatkov.

V reviji nas čakajo še zanimive IT novice, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali.Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

1,49€ – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku