Računalništvo, telefonija
18.11.2014 18:20

Deli z drugimi:

Share

Do novih strank na internetu takoj!

Vaša nova spletna stran z integriranim oglaševanjem Google AdWords vam pripelje nove stranke in ohranja vaše stroške pod nadzorom.
promocijski paket Web5.si
promocijski paket Web5.si

Web5.si že v svojem osnovnem paketu omogoča, da lahko le v 5 minutah na preprost način izdelate svojo spletno stran ali spletno trgovino povsem sami ter jo ugodno zakupite za obdobje enega leta skupaj z domeno in gostovanjem že v ceni. Sistem lahko brez omejitev brezplačno testirate v preizkusnem obdobju 7 dni, in to povsem brez obveznosti.

V Web5.si uporabniški vmesnik so na pregleden način integrirali še oglaševanje na Googlu, in sicer tako, da imate svoje oglaševalske stroške in aktivnosti potencialnih strank nenehno pod kontrolo. Vse skupaj so zapakirali v cenovno ugoden promocijski paket, ki za razliko od osnovnega paketa vsebuje še oglaševanje Google AdWords v vrednosti 150 evrov (promocijski paket = osnovni paket + paket 150 AdWords).

In tokrat so za vas pripravili še presenečenje.

Vsem, ki boste do konca leta zakupili promocijski paket, bo Web5.si brezplačno podaril oglaševanje Google, zajeto v paketu. Tako je. Naši bralci prejmete 150 evrov popusta na promocijski paket in na internetu se boste oglaševali povsem brezplačno. Vse, kar morate storiti, je, da od ekipe Web5.si ob nakupu promocijskega paketa zahtevate kodo za popust RN150PP.

Ali se bom znal oglaševati pravilno? Nisem vešč …

Brez skrbi. Web5.si namesto vas uredi prav vse. Stroške oglaševanja bodo zmanjšali na minimum
in plačali boste le za klik. Vi pa boste v svojem uporabniškem računu lahko spremljali aktivnosti uporabnikov in stroške. Vse na enem mestu.

Z uporabo AdWords in Web5.si ne iščete svojih strank – Vaše stranke iščejo Vas!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Za več informacij so vam na voljo pri NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Do novih strank na internetu takoj!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku