Obvestila podjetij
16.04.2010 09:45
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digicom poveže kot vi želite

Digicom, že skoraj tri desetletja vodilno IT podjetje na evropskem trgu, je pričelo tudi pri nas tržiti bogato paleto svojih visokokakovostnih naprav za omrežno povezovanje računalniških sistemov in prenos podatkov.
Digicom poveže kot vi želite
Digicom poveže kot vi želite

Dinamično podjetje Digicom ponuja rešitve, ki so pisane na kožo tako širši domači računalniški skupnosti kot tudi podjetjem. Družina naprav za omrežja (Networking) je sestavljena iz palete izdelkov, ki pokrivajo tipične omrežne aplikacije podjetij: od enostavnejših stikal (Switch) do naprednih požarnih zidov (Firewall) in sistemov za varen dostop do oddaljenih sistemov (VPN Server IPSec/SSL). Seveda niso pozabili niti na žične in brezžične usmerjevalnike ADSL (ADSL2+ in Wireless 11n), tako da v njihovi bogati družini naprav za omrežja najdemo vse, kar potrebujemo za povezovanje računalnikov, omrežij ter lokalnih in oddaljenih uporabnikov.

Del naprav GSM/GPRS pokriva aplikacije »stroj-stroj«, z modemom in vmesnikov pa se jih lahko uporablja na industrijskem in avtomobilskem področju za beleženje številnih parametrov. Zahtevnejšim uporabnikom je na voljo družina naprav 3G/4G, ki vključujejo modeme in usmerjevalnike z vmesnikom za povezovanje z vsemi tipi mobilnih omrežij, in sicer od GSM s hitrostjo 9.600 bitov na sekundo do omrežij HSDPA s hitrostjo do 7,2 Mbitov/s. Tu najdemo še številne naprave z naprednimi funkcijami, kot je na primer izdelava varnostnih kopij 3G za omrežja ADSL.

Za aplikacije, kot je video-nadzorni sistem na digitalnem omrežju IP, podjetje Digicom ponuja kakovostne videokamere za zunanjo in notranjo uporabo pri dnevni in nočni svetlobi, ki lahko videoposnetke zajemajo v formatih MJPEG, MPEG4 in 3GPP. Poleg tega ponujajo še sistem za večtočkovno detekcijo gibanja, dvosmerno snemanje zvoka, vmesnik I/O in priključek USB za neposredno povezavo z zunanjim trdim diskom. Poleg omenjenega podjetje Digicom ponuja še vrsto drugih vsestransko uporabnih izdelkov in dodatne opreme za računalniške sisteme, ki so namenjeni računalniškim sistemom domačega in poslovnega okolja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku