Računalništvo, telefonija
24.04.2005 21:34

Deli z drugimi:

Share

Deseta NT konferenca ponovno podira rekorde

Na deseto NT konferenco, ki se bo med 16. in 19. majem odvijala v Portorožu, se je prijavilo že več kot 1.800 udeležencev, s čimer je dogodek že presegel lansko število vnaprejšnjih prijav. Deseta NT konferenca udeležencem nudi odlično priložnost, da se bolje seznanijo s številnimi novostmi s področja tehnologije in poslovanja. Poleg strokovnih predavanj bodo udeležencem na voljo zanimive in zabavne obkonferenčne dejavnosti, tudi letos pa bo organiziran dobrodelni pohod.

Do 20. aprila se je na NT konferenco 2005 prijavilo več kot 1.800 udeležencev, s čimer je letošnji dogodek že presegel lansko konferenco, Microsoft pa pričakuje, da bo letošnje končno število udeležencev spet preseglo 2.000. Zaradi velikega povpraševanja bo Microsoft v kratkem zaključil s postopkom sprejemanja prijav. Veliko zanimanje potrjuje, da Microsoftova NT konferenca slovenski strokovni javnosti ponuja informacije, ki jih potrebujejo pri svojem vsakodnevnem delu in poslovanju. Z več kot 2.000 udeleženci se konferenca uvršča med največje slovenske dogodke s področja informacijskih tehnologij in sodi med najuspešnejše dogodke v tem delu Evrope.

V ospredju letošnje NT konference bodo nekateri najnovejši izdelki, kot so podatkovni strežnik Microsoft SQL Server 2005, razvojno okolje Microsoft Visual Studio 2005 ter poslovna rešitev Microsoft Navision 4.0. Microsoft bo tehnični javnosti predstavil predvsem koristi integracije razvojnih okolij in podatkov, kar omogoča razvoj naprednih rešitev in spletnih storitev. Poslovni uporabniki bodo lahko na predavanjih o Microsoft Navision 4.0 spoznali, kako lahko tehnologijo uporabijo za uspešnejše poslovanje.

Udeležencem bo na voljo več kot 200 predavanj in vodenih delavnic, ki jih bodo vodili domači in tuji strokovnjaki ter izbrani predavatelji. Tudi letos bo na NT konferenci sodelovalo več tujih strokovnjakov, ki bodo ponudili svoje poglede na različne tehnologije in trende razvoja v prihodnosti. Predavanja bodo pokrivala različna področja, ki segajo od arhitekture informacijskih sistemov in upravljanja s podatki do varnosti, mobilnih tehnologij in elektronskega poslovanja. Popoln seznam predavanj je na domači strani NT konference 2005 na naslovu http://www.ntk2005.microsoft.si/Slovenija/ntk2005/urnik/urnik.aspx.


Prijavi napako v članku