Igre
24.07.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Delili so brezplačne Nintendo Switch igralne konzole

Kolikokrat ste že potovali z letalom in vas je letalski prevoznik prijetno presenetil? Ravno to se je zgodilo srečnim potnikom letalske družbe Southwest.
Delili so brezplačne Nintendo Switch igralne konzole
Delili so brezplačne Nintendo Switch igralne konzole

Srečni potniki niso dobili le brezplačne pijače in nekaj prigrizkov, temveč so dobili igralne konzole Nintendo Switch, kot tudi priloženo brezplačno igro Mario Maker 2. Prav to se je pred dnevi zgodilu na letu št. 2246 iz Dallasa v San Diego.

Letalska družba Southwest je 15. julija najavila svojo novo promocijsko kampanijo “Lets Play Getaway”, kjer bodo na naključnih letih podarjali igralne konzole Nintendo Switch s priloženo igro Mario Maker 2. Promocija bo trajala vse do 13. avgusta in bo potekala po celotnih ZDA.

Za sodelovanje je potrebno samo kupiti letalsko karto od letalske družbe Southwest in upati, da bodo prav na vašem letu vsem potnikom podarili brezplačne igralne konzole.

Letalska družba bo prav tako imela svojo stojnico na San Diegovem “Comic-Con” festivalu, kjer se bo vsak lahko vsak gost pridružil nagradni igri za svojo konzolo Nintendo Switch.

Nintendo pa je še pred kratkim najavil, da bodo proti koncu avgusta predstavili izboljšano verzijo priljubljene konzole z še večjo baterijo, za še daljše igranje.


Prijavi napako v članku