Računalništvo, telefonija
14.10.2015 10:11
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Davčna blagajna – brezplačno!

Davčna blagajna – brezplačno!
Davčna blagajna – brezplačno!

Januar se hitro bliža in če še nimate davčne blagajne, je zdaj zadnji čas, da si to uredite. Spodaj imate odlično priložnost, kako do davčne blagajne brezplačno, saj smo se s podjetjem Matrica net, d. o. o. dogovorili o prav posebni nagradni igri za vas. Vse kar morate storiti je, da med komentarje tega članka zapišete moto podjetja (namig je malo nižje).

Na spletnem naslovu Posblagajne.com najdete samo kakovostne programe, ki so skupaj z vizualno podobo oblikovani tako, da se prilega tako starejši tehnologiji kot tudi novodobnim tehnološkim napredkom, kot so prenosniki, tablični računalniki, dlančniki in telefoni z zaslonom na dotik. Zasnovani so na podlagi potreb strank, hkrati pa delujejo v skladu s slovensko zakonodajo, tako vam ni treba skrbeti za kakršnekoli nevšečnosti s strani zakonodaje in tudi ne za samo uporabo programa, saj je preprosto oblikovan in razumljiv prav vsem, tudi tistim, ki jim znanje s področja računalništva ni (precej) blizu. Njihov odnos do strank je strokoven, vendar kljub temu prilagodljiv glede na stopnjo znanja posameznika. Njihov moto je »MatricaPos – Davčne blagajne po meri«.

Poskrbijo pa tudi za zahtevnejše stranke, ki jim omogočajo prilagoditve programa po njihovih zahtevah in željah oziroma individualni pristop k doseganju njihovih ciljev. Za še boljše in bolj pregledno upravljanje dela vam podjetje ponuja sklop programskih paketov, ki se razlikujejo po svoji namembnosti in uporabnosti. K najbolj prodajnim paketom za različne gostinske in maloprodajne dejavnosti ponujajo tudi širok spekter namenskih programov za cvetličarje, mesarje, zlatarje, kozmetiko in nego, menze, veleprodajo, servis in proizvodnjo. Vsi programi delujejo v povezavi z njihovim računovodskim paketom, prav tako pa lahko ponudijo izvoz podatkov poslovanja v druge računovodske rešitve.

>> Nagradna igra: Med vsemi, ki boste med komentarje zapisali moto podjetja Matrica net d.o.o., ki ga najdete v tem članku, bomo 19.10.2015 izžrebali srečneža, ki bo pridobil licenco enega izmed programskih paketov usklajenih z davčno zakonodajo, ki so našteti v sliki tega članka, z vključenim začetnim uvajanjem in 6 mesečnim osveževanjem in podporo.


Prijavi napako v članku