Igre
28.04.2012 20:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igra za pogumne

Igra "Dark Meadow: The Pact" igričarjem požene strah v kosti!
Igra "Dark Meadow: The Pact" igričarjem požene strah v kosti!

Mobilne naprave postajajo vse bolj primerne tudi za igranje grafično zelo zahtevnih računalniških iger. Ko je Nvidia predstavila mobilno platformo Tegra 3 je postalo jasno, da bodo mobilne naprave kmalu iz trga izpodrinile mobilne igralne konzole. Da to ni iz trte zvito, dokazuje računalniška igra “Dark Meadow: The Pact”, ki je pred kratim zašla na spletni portal Google Play.

Igra “Dark Meadow: The Pact” se namreč dejansko lahko pobaha z izredno zmogljivo grafiko. Igričarji so navdušeni predvsem nad zelo natančnim prikazom podrobnosti, ki so povsem primerljive z igrami, namenjenimi računalnikom. Igra “Dark Meadow: The Pact” za nameček ponuja še posebne grafične učinke, senčenje in napredne teksture.

Igra z izjemnimi grafičnimi učinki je seveda »neuporabna«, če ni »podprta« z izjemno zgodbo. Pri igri “Dark Meadow: The Pact” je zgodba več kot odlična. Glavni igralec se zbudi v nenavadni bolnišnici in z reševanjem ugank mora ugotoviti, kako je zašel tja. Poleg tega se mora neprestano boriti za svoje življenje, saj ga napadajo raznovrstni stvori.

Najlepše pri igri “Dark Meadow: The Pact” je to, da je ta povsem brezplačna. Na žalost pa jo lahko poganjajo le lastniki mobilnih naprav Android, ki temeljijo na platformi Tegra 3 (na primer Asus Transformer Prime). Igra je brezplačno na voljo tudi za Applove mobilne naprave, vendar je njena grafika precej slabša kot za Android. Igra “Dark Meadow: The Pact” za Android je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/zNVKY, za iOS pa na naslovu http://goo.gl/eHYpn.


Prijavi napako v članku