Računalništvo, telefonija
12.05.2008 12:15
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D1 širi ponudbo z rešitvami mermaid technology

Podjetje D1, del skupine FMC Group, je podpisalo pogodbo o distribuciji sistemskih rešitev podjetja mermaid technology. V okviru sporazuma, sklenjenega z največjim ponudnikom celovitih rešitev za digitalno oglaševanje v Severni Evropi, je postalo podjetje D1 uradni distributer strojne opreme, prek pogodbenega sistemskega integratorja pa bo omogočalo uporabnikom tudi integracijo teh rešitev.

V obsežni ponudbi družbe mermaid technology se nahajajo celovite rešitve s področja strojne in programske opreme. Namenjene so uporabi v maloprodaji in specializiranih prodajalnah, bankah, v zdravstvu, transportu, hotelih in podobno, odlikuje pa jih kontinuiteta v oblikovanju ter uporaba materialov, kot so aluminij, nerjaveče jeklo in kontrastno steklo. Uporabljajo jih priznana evropska in svetovna podjetja, uporabnikom prijazne izdelke pa oblikuje podjetje tudi po meri naročnika. Podjetje Acrossmedia, od nedavnega del mermaid technology, zagotavlja tehnično popolno in kreativno programsko opremo za digitalno oglaševanje, ki dopolnjuje strojne rešitve mermaid technology.

V ponudbi D1 bo mogoče najti 19-palčne ploske LCD-zaslone in vgradne LCD-zaslone v velikostih 17 in 19 palcev ter vrhunske samostojne rešitve ActiveMedia – 19-palčne ploske zaslone LCD z vgrajenim medijskim predvajalnikom in aktivnimi stereo zvočniki. Poleg rešitve, ki je zaradi kompaktnih materialov izjemno priročna v odprtih okoljih, se bo v ponudbi D1 nahajala tudi nova serija velikih LCD-zaslonov visoke ločljivosti Ventura Wide v velikostih 32 in 40 palcev ter informativni kioski Poseidon v velikosti 22 palcev.

Distributer računalniške opreme D1 je na slovenskem trgu prepoznaven z izdelki podjetij Dell, EMC in Apple, poleg tega pa je tudi zastopnik za Prometheanove interaktivne table ter za programsko opremo podjetij Parallels in Acronis. Poleg distribucije izdelkov omenjenih podjetij v Sloveniji skrbi D1 za distribucijo izdelkov tudi na celotnem področju bivše Jugoslavije in v Albaniji. Partnerjem zagotavlja izobraževanje o prodajnem programu ter učinkovito in kakovostno oskrbo z vrhunsko, svetovno priznano informacijsko tehnologijo ter stalnim vpeljevanjem novih inovativnih rešitev.


Prijavi napako v članku