Življenjski slog
19.04.2023 15:41
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cybex Coÿa: ekskluzivni sopotnik, za katerega je dovolj prostora v ročni prtljagi

Za potovanje s stilom – povsod in vedno.

CYBEX je razvil nov, majhen in enostavno zložljiv voziček COŸA. CYBEX COŸA je del ekskluzivne linije Platinum, ustvarjene na podlagi težnje znamke k odličnosti, vsaka podrobnost tega vozička pa je skrbno zasnovana, da bi poudarili njegovo enostavno lepoto. Voziček CYBEX COŸA je popolna izbira za vse, ki iščejo ikonske vozičke marele, namenjene potovanju s stilom – povsod in vedno.

CYBEX COŸA, prvi ultra kompakten zložljiv voziček iz linije Platinum, se ponaša z elegantnim minimalizmom, kar največjo praktičnostjo in dodatnim udobjem. Ne glede na to, ali se sprehajate po mestnih ulicah, potujete z avtomobilom ali pa se boste pravkar vkrcali na letalo, je ta voziček luksuzen dodatek dinamičnega življenjskega sloga.

Udobno in varno

Zahvaljujoč ergonomskemu naslonjalu vozička, ki se lahko spusti v ležeč položaj, in nastavljivi opori za noge bodo v izjemno udobnem vozičku CYBEX COŸA sladko spali tako novorojenčki kot majhni otroci. Voziček se lahko od rojstva uporablja kot sistem za potovanje, na njega pa se lahko namesti kateri koli nagrajen otroški sedež CYBEX.

Voziček CYBEX COŸA omogoča nastavitev varnostnih pasov z enim povlekom, s čimer je otrok zaščiten že v nekaj sekundah. Prav zato je ta voziček popoln sopotnik, ki staršem na poti zagotavlja kar največjo agilnost.

Ročna prtljaga

Voziček COŸA po dimenzijah spada v kategorijo ročne prtljage in se lahko enostavno zloži ter pospravi v kateri koli letalski predal za ročno prtljago, kar staršem potovanja močno olajša.

Voziček CYBEX COŸA se lahko uporablja od rojstva do četrtega leta starosti, na voljo pa je v moderni barvni paleti: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink in Leaf Green.

Priporočena maloprodajna cena za okvir Chrome Dark Brown in Matt Black je 499,95 €, za Rose Gold pa 549,95 €.

Za več informacij obiščite www.cybex-online.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CYBEX


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več