Igre
12.02.2007 13:30
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Crackdown prihaja konec meseca

Zdajšnji in bodoči lastniki Xboxa 360 ter ljubitelji Grand Theft Auta, Saint’s Rowa in tovrstne druščine, ki ste se že malo naveličali igrati navadnega kriminalca, ne morete se pa odreči ogromnemu mestu za raziskovanje, prevažanju z vozili in nasilju, se ta mesec lahko veselite izida igre Crackdown. Razvoj je vodil “oče” GTA-ja, v njej pa boste za spremembo prevzeli vlogo policaja, ki mora v s kriminalom prepredenem mestu prihodnosti pobiti glavne šefe treh največjih tolp. Toda glavni junak ni navaden prometni policaj, o ne. Je genetsko spremenjen agent, ki si bo z napredovanjem višal statistike v streljanju, vožnji in manevrskih sposobnostih, in bo do konca igre zmogel ritensko prehiteti Jolando Čeplak, preskakovati stavbe, dvigovati in metati avtomobile ter druge velike predmete, voziti fičota kot Schumacher formulo in kilometer oddaljenemu vrabcu odstreliti zaraščen noht. Malo sicer pretiravamo, toda ne preveč.

Prvič v tem žanru bo na voljo možnost igranja celotne enoigralske kampanje s prijateljem v kooperativnem modusu preko Live servisa, avtorji pa se hvalijo tudi s prepoznavnim grafičnim slogom, ogromnim mestom, lepo bero orožij, več kot 100 skladbami in napredno fiziko. In z dodatnim bonusom: velika večina začetnih pošiljk igre bo imela dodan vstop za beta različico igre Halo 3.
Predogledi igre so vzbudili pozitivne reakcije, kakšna bo celotna igra, pa se bomo lahko prepričali nekje ob koncu tega meseca, ko igra izide. Ekskluzivno za Xbox 360. Na žalost.


Prijavi napako v članku