Računalništvo, telefonija
03.02.2008 10:02
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CORE prihaja v Slovenijo


CORE – The Essentials

Ne, tokrat ne gre za procesorje podjetja Intel, ampak za nekaj, kar verjetno vsakdo, vsak dan uporablja pri delu, papir. Čeprav se v digitalni dobi človek vse bolj zanaša na digitalen prenos podatkov, papir vseeno ostaja eden izmed najpogostejših medijev za prenos informacij.

Podjetje PaperlinX, ki je znano kot eden izmed vodilnih proizvajalcev ter distributerjev komunikacijskega in pakirnega papirja, bo svojo najhitreje rastočo blagovno znamko premaznih papirjev CORE, predstavilo tudi na evropskem trgu. Tako, bo CORE na voljo na Češkem, Slovaškem, v Sloveniji, Avstriji, Madžarski, Hrvaški ter Srbiji.

Znamka CORE se je že uveljavila kot prodorna blagovna znamka za tiste tiskarje, ki nimajo dovolj časa za ukvarjanje s prestižnimi znamkami, temveč potrebujejo izdelek, na katerega se lahko zanesejo ob tesnih časovnih rokih in omejenih proračunih.
CORE je papir standardnih gramatur in formatov, ki jih tiskarji najpogosteje uporabljajo pri svojem delu. Na razpolago je v sijajni in silk različici, v polah in v rolah. Vse skupaj pa zaokroža zanesljiv servis, ki zagotavlja tiskarjem pravočasno “on-time” dobavo.

Zanimivo, zabavno in minimalistično reklamno kampanjo si lahko ogledate na tem naslovu.


Prijavi napako v članku