Aplikacije in dodatni programi
25.05.2021 10:12

Deli z drugimi:

Share

Clubhouse za Android končno na voljo za vse!

Mobilna aplikacija Clubhouse bo kmalu na voljo za uporabnike Androida širom sveta.
Mobilna aplikacija Clubhouse bo kmalu na voljo za uporabnike Androida širom sveta.

Družbeno omrežje Clubhouse je vse bolj priljubljeno. Novo družbeno omrežje v nastajanju je namreč iz dneva v dan bolj zanimivo in nekako se zdi, da bi vsi radi svojo “vstopnico”. Novost je v osnovi sicer zgolj zvočna aplikacija, ki je pritegnila veliko mero pozornosti in denarja. Za razliko od družbenih omrežij, kot sta Instagram in TikTok, Clubhouse namreč ne temelji na videu ali fotografiji, temveč zvoku. Gre za še enega od načinov, kako je tehnologija zbližala ljudi v času, ko fizične stike omejuje pandemija. Čeprav so jo mnogi poskušali posnemati, jim to vsaj za zdaj nikakor ne uspeva.

Programerji priljubljenega družbenega omrežja so nedavno pripravili poskusno različico njihove aplikacije za mobilne naprave Android. Medtem ko je bila ta doslej na voljo le v Združenih državah Amerike in v izbranih državah širom sveta, temu na srečo ni več tako. Novost ja namreč pred kratkim postala na voljo za vse uporabnike širom sveta. Ker »razdeljevanje« aplikacije poteka postopoma, jo boste morda lahko prenesli v naslednjih nekaj dneh.

Pri tem pa velja ponovno omeniti, da namestitev mobilne aplikacije Clubhouse na vašo mobilno napravo Android še ne bo dovolj za njeno uporabo. Ta bo namreč še vedno ostala v obliki »samo za povabila«. To v praksi pomeni, da bodo novi uporabniki še vedno potrebovali povabilo obstoječega uporabnika, da se pridružijo priljubljenemu družbenemu omrežju. V sporočilu je zapisano, da je razlog za to vzdrževanje zmerne rasti uporabnikov.


Prijavi napako v članku