Računalništvo, telefonija
22.03.2006 22:32
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco Expo 2006

Na Bledu se je odvijala dvodnevna strokovna konferenca Cisco Expo. Konferenca je slovenskim podjetjem predstavila tehnološke novosti, številne praktične primere uporabe ter poslovne vidike novih rešitev. Dogodek je bil deležen velikega odziva, saj se ga je udeležilo okoli 250 ljudi. Med predavatelji je veliko domačih in tujih strokovnjakov obravnavalo predvsem novosti iz področja komunikacij.

Priča smo bili tudi velikemu številu delavnic, ki so jih vodili domači strokovnjaki podjetja Cisco Systems skupaj s strokovnjaki TAC. Dotikale so se področja varnosti, IP komunikacij, usmerjanja in preklapljanja ter brezžičnega omrežja.

Posebnost letošnje konference sta bili Cisco izobraževalna pobuda – Cisco Networking Academy Program (CNAP) in Dizajn klinika inženirjev TAC (Technical Assistance Center). Na razstavnem prostoru sta se predstavili tako ljubljanska kot tudi mariborska univerza s programom Cisco Networking Academy, udeleženci konference pa so lahko preizkusili svoje znanje s področja konfiguriranja naprav podjetja Cisco Systems.


Prijavi napako v članku