Ohišja in napajalniki
04.03.2010 13:04
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CeBIT 2010: Cenovno ugodnejše prestižno računalniško ohišje Thermaltake Level 10

Vsestransko uporabno in oblikovno dovršeno računalniško ohišje Thermaltake Level 10.
Vsestransko uporabno in oblikovno dovršeno računalniško ohišje Thermaltake Level 10.

Podjetje Thermaltake je pred dobrim letom dni ponudilo v prodajo prestižno računalniško ohišje Level 10, za katerega je potrebno Onkraj luže v prosti prodaji odšteti kar 850 ameriških dolarjev oziroma 620 evrov. Visoko ceno Thermaltake »upravičuje« z revolucionarno obliko in dejstvom, da so ohišje izrisali inženirji podjetja BMW.

Ker pa si prestižno računalniško ohišje Level 10 lahko privoščijo le redki posamezniki, je podjetje Thermaltake na računalniškem sejmu CeBIT 2010 napovedalo skorajšnji prihod njegove cenovno ugodnejše različice. Za novinca naj bi bilo potrebno v prosti prodaji odšteti »le« nekaj manj kot 200 evorv.

Podjetje Thermaltake je na računalniškem sejmu CeBIT 2010 predstavilo tudi oblikovno povsem prenovljeno različico prestižnega računalniškega ohišja Thermaltake Level 10. Ta je bila s strani računalničarjev deležna veliko pozitivnih kritik.

Vodilni računalniškega giganta so dogodek izkoristili tudi za napoved prihoda naslednika računalniškega ohišja Thermaltake Level 10. Ta se bo tržil pod oznako Level 11 in bo še za odtenek dražji od predhodnika. To nas sploh ne bi smelo presenečati, saj bodo računalniško ohišje tudi tokrat izrisali inženirji podjetja BMW.

Vas zanima več iz te teme?
ohišja za računalnike

Prijavi napako v članku