13.10.2010 10:16

Deli z drugimi:

Share

ČB MF naprave Kyocera formata A4

Črno-beli laserski napravi FS-3040MFP in FS-3140MFP sta namenjeni zaposlenim delovnim skupinam z visokimi potrebami po hitrem in zanesljivem tisku dokumentov.
ČB MF naprave Kyocera formata A4
ČB MF naprave Kyocera formata A4

Obe temeljita na Kyocera Mitini zasnovi ECOSYS, ki zagotavlja nizek vpliv na okolje in nizke stroške uporabe.

FS-3040MFP in FS-3140MFP, ki tiskata s hitrostjo do 40 strani na minuto in pri ločljivosti 1200 točk na palec, pri čemer se prva kopija natisne v samo 7 sekundah, sta hitri, prilagodljivi in učinkoviti napravi. Naprava FS-3140MFP je opremljena tudi s funkcionalnostjo faksa, s čimer je idealna za uporabnike, ki želijo preiti iz samostojnih naprav za faksiranje na večnamenske naprave. Obe napravi lahko skenirata v barvah in črno-belo pri ločljivosti 600 točk na palec in podpirata enostavno integracijo v sisteme za dokumentne delovne tokove.

Napravi FS-3040MFP in FS-3140MFP sta bili zasnovani za vrhunsko preprostost uporabe z intuitivno upravljavsko ploščo, ki je že bila preizkušena v drugih Kyocerinih napravah in ki nudi preprost dostop do pogosto uporabljanih nastavitev. Zahtevnejše dokumentne procese je mogoče poenostaviti na en sam klik prek programskih gumbov.

Ognen Basarovski, vodja za izdelke pri KYOCERA MITA EUROPE, je dejal: »Z napravama FS-3040MFP in FS-3140MFP smo združili zanesljivost in stroškovno učinkovitost Kyocerinih zelo zmogljivih tiskalnikov in profesionalne funkcionalnosti večnamenskih naprav FS-1028/1128MFP ter ustvarili kompaktno večnamensko napravo formata A4. Gre za privlačno ponudbo za uporabnike, ki veliko tiskajo in potrebujejo preprosto in dostopno strojno opremo z izredno nizkimi stroški uporabe.«

Okolju prijazna zasnova
Večnamenski napravi FS-3040MFP in FS-3140MFP sta bili razviti v skladu z razvojnim konceptom ECOSYS. Pozitivno nabit tiskalniški valj zagotavlja, da napravi ne ustvarjata ozona, sistem, ki temelji zgolj na tonerju, pa na najmanjšo možno mero zmanjša odpadke. Obe napravi standardno podpirata obojestransko tiskanje, ki zmanjša porabo papirja.

Ker sta zasnovani za zaposlene delovne skupine, sta opremljeni s prostorom za kar 2000 listov in večnamenskim pladnjem za 100 listov, ki podpira tudi nestandardne medije z najvišjo težo 220 g/m2. Večja tiskalniška opravila olajša tudi odlagalni pladenj s prostorom za 500 listov.

Napravi FS-3040MFP in FS-3140MFP sta na voljo pri podjetju Xenon forte, in sicer za 1.847,00 in 2.028,00 evrov z ddv.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku